Adaptör Boyutları

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

Adaptör Boyutları

İleti uzmankonuk » Çar Haz 11, 2008 9:03 pm

Arkadaslar merhaba,
A200-23U kullanıcısıyım. Bilgisayarla birlikte verilen adaptörün boyut olarak çok büyük oldugunu düsünüyorum. Keza arkadasıma aldıgımız L40-17U modelindeki adaptör nerdeyse benim adaptörün yarısı kadar.

Çok önemli bir ayrıntı degil ama, yine de merak ettigim iki soru var bu kapsamda.

* A200 23U modeller için de L40 serisindeki boyutlarda adaptör temin etme imkanı var mıdırü
* Neden bir modelin adaptörü diger modelde kullanılmazü
Toshıba A200-23U

Resim
Satranç Dünyası
uzmankonuk
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye

İleti bjkunited » Çar Haz 11, 2008 9:54 pm

çıkıs voltajı, akımı uymuyordur...
Toshiba A200 1AH
bjkunited
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti kckr » Per Haz 12, 2008 5:48 am

Evet biraz büyük ancak bir problem degil gerçektende hani biri digerinin iki katı olsa anlayacagımda hemen hemen 1.5 katı bile degil nerdeyse bence en iyisi orjinal olanı :)) Birbirlerine uymama sebebide output volt ve amper degerlerinin farklı olmasıdır denmis çokta dogru söylenmis :D
Dikkat bu kullanıcı A200-23U kullanıyor ...
kckr
kckr
VIP Üye
VIP Üye

AKSESUAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir