kapağı açmaya yarayan sürgülü aparat..

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

kapağı açmaya yarayan sürgülü aparat..

İleti erreeen » Cum Ekm 03, 2008 5:19 pm

merhaba arkadaslar

benim ufak bi kazadan ötürü laptopun kapagını açmaya yarayan sürgülü aparat kırıldı acaba ona uygun yedek parça varmıü varsa nerden nasıl temin edebilirimü ya da öyle seçenek yoksa alternatif olarak takabilcegim bise olabilir miü laptopun modeli: a200 1ah

yardımlarınızı bekliyorum tesekkürler iyi çalısmalar...
erreeen
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti mcftr » Pzr Ekm 05, 2008 10:32 am

Bilgisayarınız servise gidecektir. Degisirler kolayca. İnsallah kullanıcı hatası demezler.
Resim
TOSHIBA A200 1-AH ve A200 1-VL Kullanıcıları Klübü
mcftr
mcftr
VIP Üye
VIP Üye

İleti erreeen » Pzr Ekm 05, 2008 11:35 am

çok tesekkür ederim kardesim gerekli cvb ı verdin degisip degismedikleriydi :) kullanıcı hatasıda dese mecbur degistiricem parayla vs çünkü baska alternatifim yok (ama o ufacık parçaya umarım makul bi rakam verirler )) tekrardan sagol ii günler..
erreeen
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti mcftr » Pzr Ekm 05, 2008 2:27 pm

Rica ederim. İnsallah ucuza kapatırsınız. Ve tabi kısa zamana...
Resim
TOSHIBA A200 1-AH ve A200 1-VL Kullanıcıları Klübü
mcftr
mcftr
VIP Üye
VIP Üye

İleti erreeen » Per Ekm 16, 2008 2:26 pm

toshiba nasıl böyle bi hata yapabiliyo hala aklım almıyo yerine geçmeli çok basit bi aparat için tüm çıtanın degismesi gerekiyo ve 2 ayrı yerden aldıgım fiyat biri 75ytl biri 90 ytl gülsem mi aglasam mı bilemiyorm... çok basit bi plastik dökümcüye götürsem kalıbını falan çıkartıp bu aparattan yapsa sanırım daha ucuza gelebilir Blue_Light_Colorz_02_16 75 ytl yerine clipsleri ittirerek açmayı tercih ederim tesekkürler toshiba....

(aslında bu tarz sorunların sadece türkiyede oldugunu düsünmeye baslıyorm eminim ki gerçek avrupadaki toshiba teknik servisi bu sekilde çalısmıyodur türk aklı iste amaç para kazanmak degil mi hersey mübah. zaten her fırsatta servise getirmelisiniz deme sebebi de bu sanırım alıcaklar makineyi içerki odaya götürcekler içini açmamız lazım diye belkide ellerinde olan imkanı degerlendirip 5dk sonra gelip sorun çözüldü 100ytl türk teknik servis mantıgını kınıyorum buradan hemen bi örnek daha verim geçen sene adaptörüm bozuldu durup dururken gittim yenisini aldım 135 ytl verdim ve servis elemanından rica ettim xp kurdugumu söyledim ve bluetooth driverını kuramadıgımı söyledim tabi verin bakalım dediler bende düsünüyorm kafamda ii niyetliyiz ya o kadar 135 ytl vermisim ücretsiz yükler heralde diye çünkü içeri götürdü harici bellegini taktı setup dedi ve getirdi sonuç 20ytl Blue_Light_Colorz_02_10 verdim 20 ytl yi ama böyle bi teknik servise inanmıyorm ben yazık çok yazık türk mantıgına sen bilgisayara 2400ytl ver gördügün muameleye bak....)

biraz uzun oldu ama umarım okursunuz ve bu tür durumlarda dikkatli olursunuz herkese hayırlı günler iyi çalısmalar...
erreeen
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti erreeen » Per Ekm 16, 2008 2:29 pm

bu arada benimde bilgisayarım A200 1-AH hani su forumda grubunu kurdugunuz model 1 yıldır kullanıyorm çok memnunum ama gördügümüz muamele ortada umarım basınıza gelmez
erreeen
Yeni Üye
Yeni Üye

AKSESUAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir