Çok çok sagolun arkadaslar. Bu fikirler ve degerlendirmeler mükemmel ötesi. Mesajımda güldürebildiysem sevindim ama cidden ülkemizde bu tür seylere ihtiyaç var. Malesef ki her gün yeni MADE IN CHINA'lar ülkemizi istila etmekteler ve ithalatçılara gün dogmakta. Ve isin en acı tarafı da ne biliyor musunuz arkadaslar NOTEBOOK'un altını çevirip baktıgımda Benim A200-23U'da MADE IN CHINA.
Ühüüüüüüü

Aglamak istiyorum yaaaaa!
Milli gelirimiz yurt dısına çıkmakta. Zaten kisi basına milli gelirimiz arttı diye tv'lerde kandırılmaya çalısan bir toplumuz bir de su çinlileri onu bunu zengin ettigimize üzülüyorum. Asıl onlar huzur ve bolluk içinde yasıyorlar artık. Bizlerse ortalıga dikilen sadece ve sadece görüntüden ibaret lalere bakıp kara kara düsünüyoruz

Neyse derin konular bunlar, belki de GENEL baslıgı altında tartısmak lazım bir gün.
Düsünüyorum da keske biraz sermayemiz olsa da bu tür islere ciddi ciddi girisebilsek. Ama en önemli faktör cesaret etmek ve zaman ayırabilmek olsa gerek! Bu ülkede çok cevherler var. Kafa çalıstıgı sürece kimse aç kalmaz diye düsünüyorum. Kısmet olurda girisebilirsem benim daha ucuz tasarımı sizlere tanıtıcam yakında. Memnun kalmazsam da, beceremesem bile paylasıcam herkesle.

.
Ben Crysis'i 512 MB karta ragmen oynayamadım. Takıldı kaldı malesef, üretime geçince son bir kez daha deniycem, olmazsa olmaz artık. Zaten bu konuyla ilgili fikirlerimi GENEL baslıklı forumda bahsetmistim yakın zamanda. Oyun oynuyalım diye almadım cihazı sonuçta ama insan arada da olsa biraz rahatlamak adına hos deneyimler yasamak istiyo makine elverdigince. gmduncanidaho arkadasım sagolsun fikir vermis, Crysis'i DX9'da oynamaya çalısın diye, uygun bir ara tekrar yükleme yapıp öyle deneme yapıcam. Yasını basını almıs bir adam olarak 36 yasımdan sonra öbür seyden (ismi lazım degil) basıma bir is gelmez ama gelirse sadece meraktan gelir heralde

. Ama merak denen bir kavram olmasaydı da insanoglu hiçbisey ögrenemezdi kesinlikle degil mi!
Ben su sıralar animasyon, 3D program bulup yükleme asamasındayım. 3D çalısmalarda RENDER olayı makineyi oldukça kastıran bisey oldugundan ilerde ihtiyaç duyabilecegimi hissedip o yüzden bu konuya daldım dogrusunu isterseniz. Bilemiyorum su an belki de RAM ihtiyacım artacak. Makinenin özellikleri iyi ama, PC olayında tecrübe eksigim oldugundan kötüyü bilmeyince bendeki makine iyi midir degil midir kıyaslama sansım olmuyo pek. Ama söyle bir gerçek var ki aynı paraya (1500 $ civarı) bir Apple Macintosh almak mümkün degil. Macbook'lar hakkında bilginiz vardır eminim. Mac alsaydım en az +1000 YTL daha gözden çıkarmıs olmam gerekecekti. Bir de Apple'ın en önemli dezavantajı, servisleri ve aksesuarları oldukça pahalı. Ama parası olan paraya kıyıp Apple Macintosh almalı neden derseniz makine Hem PC, hem de Mac oluyor artık. Off offf teknoloji böyle bisey iste anlatmakla bitmiyo malesef. Çenem düstü yine kafa ütülemeyelim. Nitekim bu da ayrı bir GENEL forum baslık konusu olur.
Hmmm, bu arada Zalaman'ı da unutmuycam tabii. Ne dersiniz olur ya bizim endüstriyel tasarımların altına Desktop PC fanından bozma birer de fan taksak nasıl olur. Satıslar patlıyomus ve köseyi dönüyomusuz.
Sevgiler saygılar, kaçtım ben.