Toshiba Harici Disk Problemi

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

Toshiba Harici Disk Problemi

İleti madwolf131 » Cum Eyl 11, 2009 7:43 am

Arkadaşlar Merhaba,
Toshiba 320GB harici hard diskim var. Sorunsuz olarak kullanırken birden bire hiçbir bilgisayar tarafından görünmemeye başladı. Çeşitli araştırmalar yaptım disk yönetimi kısmından kontrol ettim fakat bu harici diski hiçbir şekilde görmüyor. İçerisinden çıkan orjinal kablosunu kullanıyorum ve usb ye taktığımda üzerinde ışığı sorunsuz olarak yanıyor. Kablonun arızalı olma ihtimaline karşı diğer diskimde kullandığım kabloyu kullandım fakat gene aynı bilgisayar görmüyor. Toshibanın kablosu ile diğer diskimi sorunsuz çalıştırabiliyorum. Servise göndermeden çözebilir miyiz ? Sizce bilgisayarlar neden görmez? Yardımlarınızı bekliyorum.
madwolf131
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Toshiba Harici Disk Problemi

İleti admin » Cmt Eyl 12, 2009 12:49 pm

kontrol kartı arızalı olabilir. garantiliyse servisimize faturasi ile göndermeniz gerekir.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

AKSESUAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir