Usb Bellek

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

Usb Bellek

İleti uzmankonuk » Cum Ekm 17, 2008 6:58 pm

Merhaba toshıba Usb flash diskim çalısmıyor. Daha önce sorunsuz çalısan flash disk çalısmıyor. Bilgisayarım flash diski görmüyor. Baska bilgisayarlarda da denedim ama sonuç degismedi. Cihaz yaklasık 6-7 aylık, faturasını da kaybettim. Blue_Light_Colorz_02_13 Flash diskimdeki verilerime ulasma imkanı var mıü Servise göndermem çözüm olur mu yoksa hiç ugrasmayayım mıü Yada servise göndermeden benim deneyebilecegim bir verilerime ulasma yöntemi var mıü

Bu aralar islerim bayagı aksi gidiyor zaten.:) Önce bilgisayarı formatladım, flash diskte verilerim yedekli diye güvendim. Sagolsun Lowyear25 arkadasımın yardımları sayesinde bilgisayarımdaki verilerime ulasabilecegim. Ama, sadece flash diskimde kayıtlı olan verilerime de ulasmam lazım Blue_Light_Colorz_02_13

Cevap için simdiden tesekkür ederim.
Toshıba A200-23U

Resim
Satranç Dünyası
uzmankonuk
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye

İleti uzmankonuk » Sal Ekm 21, 2008 2:19 pm

Ya çok mu zor sordum ü Blue_Light_Colorz_02_13
Toshıba A200-23U

Resim
Satranç Dünyası
uzmankonuk
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye

İleti lowyear25 » Çar Ekm 22, 2008 11:58 am

Serviste bu isi kesin yapar hocam. Benimde çok eski usb flash disk duruyordu(128mb) Blue_Light_Colorz_02_07 gecenlerde pc ye taktım lambası yanmadı,diger girisleri denedim yine olmadı, baska bilg. da denedim çalısmayınca flash diski söktüm içini açtım,gözle görülür benim yapabilecegim bisey yoktu..İsinde çok çokk mükemmel elektronikçi tanıdıgım var, baska bi usb disk bul getir bilgilerini kurtarırım dedi,içindeki bellek chipini söküp yenisine takınca olurmus..Ürünün servisindekiler yapabilir bence,denemenizde fayda var
Resim Resim
lowyear25
lowyear25
VIP Üye
VIP Üye

İleti uzmankonuk » Çar Ekm 22, 2008 12:29 pm

Üstad cevap için çok tesekkür ederim sagolasın. Aldıgım bu cevaba nasıl sevindim bilemezsin:) Demek ki verilerime ulasma imkanım var Blue_Light_Colorz_02_15
Toshıba A200-23U

Resim
Satranç Dünyası
uzmankonuk
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye

AKSESUAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir