Yetkili: borabalkan, admin
Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.
spliff » Çar Eyl 16, 2009 4:00 pm
Merhaba, durduk yere oluşan bir hatayı düzeltebilmem için yardıma ihtiyacım var.Xp sistemim logitech usb mouse 'umu görmemeye başladı. Aygıt yöneticisinden HID uyumlu aygıtı silince ve mouse u yüklemeyi iptal edince çalışıyor mouse ta ki sistemi tekrar başlatana kadar. Başka bir mouse da denedim A4tech wireless opticl mouse.Çeşitli usb portlarından hatta external port ilave ederek de denedim fakat sonuç yine aynı. İki kere format attım ve artık yapıcak bişeyim kalmadı. Her sistem açılışında mouse ile ilgili aygıtları silip yüklemekten gına geldi. Bir ipucu olabilir diye resim de ekliyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/16/4774.jpg( Bu şekilde olduğu zaman çalışıyor, fakat o bilinmeyen aygıtı yükleyince mouse duruyor her ne kadar sistem "yeni aygıtınız yüklendi ve kullanıma hazır" dese de..)
-
spliff
- Kıdemli Üye

-
spliff » Per Eyl 17, 2009 11:10 pm
Sanırım kimsenin başına gelmemiş böyle bir şey_?

-
spliff
- Kıdemli Üye

-
admin » Cmt Eyl 19, 2009 10:13 am
merhaba,
büyük bir ihtimalle makinenizin usb portlarında donanımsal arıza var. Elektrik sorunu olabilir. Servisimizde kontrol edilmesi gerekir.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
-

admin
- Site Yöneticisi

-
-
AKSESUAR
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir