a200-1bp toshiba test edilmiştir. toshibaya güvenilir

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

a200-1bp toshiba test edilmiştir. toshibaya güvenilir

İleti aspirin_00 » Cmt Nis 11, 2009 10:26 pm

herkese merhaba ilk aldıgımda makınamda 3 ölü pixel yuzunden husran yedim fakat garanti kapsamında degistirdim simdi isin can alıcı yanı ise tam 27 gün bir fill aralıksız olarak makınayı açık bıraktım fakat ne bir sıkıntı yasadım nede bir hata ileride notebook alırsam yine toshiba olacak yüksek ihtimal fakat bu aralar toshibanın modellere bakıyorumda toucpad kısmı pek bir türlü oturtamadılar,fiyat konusunda makul olsa çok harika olacak son olarak driver sorunları kullanıcılara esneklik tanısa müsteri çekmemesi mümkün degil

kısacası a200-1bp serisi sorunsuz ekran haric farklı forumlarda benim gibi sorunla karsılasanlarla karsılastım o yüzden
aspirin_00
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

DONANIM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir