EKRAN KARARMASI...!!!

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

EKRAN KARARMASI...!!!

İleti bherq » Cum May 28, 2010 4:09 am

öncelikle böle bi sayfa olusturdugu ıcın toshıba elemanalrına tesekkur ederım...benım bir adet qosmio f 50-10b laptopum bulunmaktadır . aldıgımdan tarihten 27 09 2008 den beri çeşitli sorunlarla beraber gittiği servisinizden sadece ısınarak kapanma ve ekran kararması probleminin çözülemediğini gördüm.ısınarak kapanma probleminin artık yeni nesil laptopların ortak problemi olduğunu varsayaraktan bu konu üzerinde şikayetçi olmanın pek de faydalı olmayacagını dusunuyorum ancak ekranımın belli bir süre geçtikten sonra kararmasını laptopun kapagını acıp kapattıktan sonra tekrar goruntunun yerıne gelmesını nası yorumluyorsunuz ? bu fabrıkasyon bır hata mıdır yoksa benım sureklı bunu servısınıze goturup en fazla 1 ay kullandıktan sonra tekrar karsılasacagım bır problem turudur ? bu sıkayetle urunu daha once 4 kere getırmıs bulunmaktayım bunu da belırtmek ısterım... sımdıden yardımınız ıcın cok tesekkur ederım...
bherq
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: EKRAN KARARMASI...!!!

İleti admin » Sal Haz 01, 2010 2:31 pm

makinenizde çalışırken ekran kararıyorsa ekran kartı sürücüsü ile veya yüklediğiniz bir programla alakalı sorun olabilir. Öncelikle orjnila işletim sistemi herhangi bir program yüklü değilken bu sorunu çıkartıp çıkartmadığını kontrol etmek gerekir.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

DONANIM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir