YENİ FORUMUMUZ

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

YENİ FORUMUMUZ

İleti admin » Cmt Haz 06, 2009 2:47 pm

Forumumuz güncellendi. İsteklerinizi bana bildirebilirsiniz.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Re: YENİ FORUMUMUZ

İleti Asetilsalisilikasit » Cmt Haz 06, 2009 11:33 pm

Valla göze il olarak çok farklı geliyor,henüz alışamadım. Gerçi notebook.gen.tr ile aynı olmuş Blue_Light_Colorz_02_07 İlk başta oranın kısayoluna tıkladığımı sandım. Blue_Light_Colorz_02_03
Resim

A200-1AH
Peugeot 207 1.6 HDI
Fujifilm S9500
İtina ile overlok çekilir.
Asetilsalisilikasit
Asetilsalisilikasit
VIP Üye
VIP Üye

İleti admin » Pzr Haz 07, 2009 10:44 pm

teşekkürler. standart tema kullandığım için sanırım. ama güzel bir tema bulursam ekleyebilirim :)
ToshibaTech
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti samet.safak » Pzr Haz 07, 2009 10:58 pm

eski mesajlarımızdaki soru işaretleri "ü" olarak çıkıyor.
kesin galiba
samet.safak
samet.safak
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye

İleti admin » Pzr Haz 07, 2009 11:19 pm

? sayfayı refresh ederseniz düzelmesi gerekir. olmazsa tekrar kontrol edebilirim
ToshibaTech
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti admin » Pzr Haz 07, 2009 11:22 pm

aktarım esnasında türkçe karakter sorunu yaşadığım için eski veri tabanındaki soru işaretlerini yanlışlıkla ü harfiyle değiştirmişim. şimdi hepsini birden çevirirsem ü harfleri de gidecek. tek tek çevirmem de çok zor olur. yanlışlım için kusura bakmayın Blue_Light_Colorz_02_37
ToshibaTech
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti maviokyanus » Sal Haz 09, 2009 7:43 pm

Tabiki ilk olarak göze farklı geliyor ama buna da alışırız sanırım yenilik her zaman iyidir ellerine sağlık admin Blue_Light_Colorz_02_15
maviokyanus
maviokyanus
Moderatör
Moderatör

İleti admin » Çar Haz 10, 2009 9:28 am

anlayışınız için teşekkür ederim :)
ToshibaTech
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti yuzuakyener » Per Haz 11, 2009 12:47 pm

Hayırlı olsun. Değişiklik güzeldir. Hoş geldi bana. Arayüz daha sevimli.

Bu arada kaliteli teknik servisiniz ve ilgi alakanız için çok teşekkür ederim. Bilgisayarımı teslim aldım, tıkır tıkır çalışıyor çok şükür. Takılan klavye farklı renkte ama güzelmiş ;)
ResimResimResim
yuzuakyener
yuzuakyener
Moderatör
Moderatör

İleti admin » Per Haz 11, 2009 3:38 pm

yüzyüzr görüşemedik ama işinizin hallolmasına memnun kalmanıza sevindim.
ToshibaTech
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti toshiba_52 » Çar Haz 24, 2009 10:25 am

Değişim güzeldir, hayırlı olsun!
Toshiba A200 1GH
toshiba_52
toshiba_52
VIP Üye
VIP Üye

İleti emreemre69 » Çar Tem 29, 2009 1:26 am

merhaba ben yaklaşık bir sene önce toshiba A300D-127 laptop modelini aldım.Aldığım günden beri kapanma sorunu ile karşılaşıyorum.laptopu Yüksek performansta çalıştırmam mümkün değil.hiç bişey yapmasam dahi laptop kapanıyor.Servise bir sefer götürdüm hiç bişey olmadığını söylediler.Ama değişen bişey yok.Dengelide çalıştırıyorum yine kapanıyor.Laptopun kapanmadığı tek güç seçeneği Güç tasarrufu.Ağır oyunlar oynamıyorum.onu geçtim internette gezinirken bile pc kapanıyor.Düz zeminde kullanuyorum.hatta ayaklarının altına destek kullanıyorum.bu modelde sorun yok diyor teknik servis.yanlız cevremde bu laptopu kullanan kişilerdede aynı sorun var.Forum sitelerindede aynı durumdan şikayetçi olanlar çok sayıda.şimdiye kadar birçok arkadaşım ve yakın çevrem bu laptopu almaktan vazgeçtiler.haklılarda bende pişman oldum aldığıma.eskden herkeze önerirdim.Toshiba benim için önemli bir markaydı.artık kimseye önermiyorum.Toshiba bu sekilde çok müşteri kaybedecektir.bu anlayış içerisinde oldugu sürece tabiki.bu modele sahip çok sayıda müşteri var..hepsininde aynı konuda şikayetleri oldugunu varsayarsak toshiba için yeteri bir şikayet arzeder diye düşünüyorum..
emreemre69
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti androidn » Pzr Eyl 20, 2009 7:02 pm

emreemre69 yazdı:merhaba ben yaklaşık bir sene önce toshiba A300D-127 laptop modelini aldım.Aldığım günden beri kapanma sorunu ile karşılaşıyorum.laptopu Yüksek performansta çalıştırmam mümkün değil.hiç bişey yapmasam dahi laptop kapanıyor.Servise bir sefer götürdüm hiç bişey olmadığını söylediler.Ama değişen bişey yok.Dengelide çalıştırıyorum yine kapanıyor.Laptopun kapanmadığı tek güç seçeneği Güç tasarrufu.Ağır oyunlar oynamıyorum.onu geçtim internette gezinirken bile pc kapanıyor.Düz zeminde kullanuyorum.hatta ayaklarının altına destek kullanıyorum.bu modelde sorun yok diyor teknik servis.yanlız cevremde bu laptopu kullanan kişilerdede aynı sorun var.Forum sitelerindede aynı durumdan şikayetçi olanlar çok sayıda.şimdiye kadar birçok arkadaşım ve yakın çevrem bu laptopu almaktan vazgeçtiler.haklılarda bende pişman oldum aldığıma.eskden herkeze önerirdim.Toshiba benim için önemli bir markaydı.artık kimseye önermiyorum.Toshiba bu sekilde çok müşteri kaybedecektir.bu anlayış içerisinde oldugu sürece tabiki.bu modele sahip çok sayıda müşteri var..hepsininde aynı konuda şikayetleri oldugunu varsayarsak toshiba için yeteri bir şikayet arzeder diye düşünüyorum..

Bendede aynı model laptop var ve bendede aynı sorun var.Alalı bir sene bile olmadı.Ama Sıcaklık 80lerde seyrediyor ,çok fazla ısınıyor ve anında kapanıyor hiçbirşekilde doğru düzgün program bile açamıyorum.Ne yapmam lazım ?servise verirsek kaç güne,aya!!!! kadar alırız? Yardımcı olursanız sevinirim çok acil .
androidn
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti samet.safak » Pzr Eyl 20, 2009 7:07 pm

öncelikle sorularınızın cevabını alacağınız yer, forumun bu bölümü değil.
laptoplarınızın havalandırma kanalları dolmuş. varsa bir kompresör yardımıyla çok fazla basınç altında bırakmadan hava tutun.
yoksa servise getirin. 1-2 güne teslim alırsınız.
kesin galiba
samet.safak
samet.safak
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye

İleti vizzyon » Pts Kas 09, 2009 8:31 pm

30 eylülde toshiba diz üstü aldım.inanın 1ay tam kullanmadım bugün tam 40. günü bilgisayarım açılırken hoşgeldiniz yazısında takılıyor ve açılmıyor. 2 gündür böyle bugün farkettim ki fanı çalışmıyor. daha 1 ay bile kullanmadım hiç bir yere kıpırdatmadım ve fanı çalışmıyor garanti kapsamında değiştirmeden nasıl yararlanırım nolur acele cvp yeni aldığım bilgisayarı serviste yaptırmak istemiyorum yada daha makul bi önerinizi acele bekliyorum. şimdiden teşekkürler...
vizzyon
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti samet.safak » Pts Kas 09, 2009 9:29 pm

öncelikle sorununuz için uygun olan yer burası değil. yanlış başlığa yazmışsınız.
laptopunuzun güç düğmesine ilk bastığınızda 1-2 saniyeliğine fan çalışıyor mu diye bir kontrol edin. şayet çalışmıyorsa servisimizde fan değişimi yapılır.
fan değişimi riskli bir işlem değildir.
kesin galiba
samet.safak
samet.safak
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye

bilgisayarımın ram i bozuldu

İleti soner352 » Pts Mar 21, 2011 11:01 pm

bilgisayarımın rami bozuldu bilgisayarcı arkadaışm rami çıkardı sadece rami tamire alınır yoksa bilgisayarlamı birlikte garantiye göndermeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
soner352
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: YARDIMA İHTİYACIM VARRRRR :(

İleti selinbayrak » Çar May 18, 2011 7:48 pm

Merhaba benim bilgisayarım markası grundig bütün gün gayet güzel çalışıyordu sınra bi ara pc nin başından ayrıldım o arada şarjı bitmiş kapanmış. bende fişini taktım açtığımda batarya doluyodu ama uyarı verdi ve üzerinde kırmızı bir çarpı yanıp sönmeye başladı pilinizi değiştirmeniz önerilir die neden öle olmuş olabilr hiç bi sorun yokru kapandı açtım bu duruma geldi :(
selinbayrak
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti usame80 » Pts May 23, 2011 6:17 pm

bilgisayarı açtığımda toshiba service station çalışmayı durdurdu diyor.bunu nasıl çözerim
usame80
Yeni Üye
Yeni Üye

Re:YENİ FORUMUMUZ TOSHİBA SATALİTE A350-22Z MİKROFON SORUNU

İleti selimatak » Sal Oca 24, 2012 8:09 pm

TOSHİBA SATALİTE A350-22Z MİKROFON SORUNU ACİL YARDIM LÜTFEN........
mikrofonu kullanamıyorum ses kartının yeni driver nı toshibanın sitesinden yükledim kurdum fakat aynı msn den sesimi karşıya gönderemiyorum ses kaydediciden sesimi kaydedemiyorum mikrofon görünüyo ama icraat yok lütfen ne yapmam veya ne yüklemem gerekiyor yardım edermisiniz cevaplarınızı bekliyorum.......
selimatak
Yeni Üye
Yeni Üye

DONANIM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ve 2 misafir