Garanti için uzak bir ile cihaz göndermek ?

Yetkili: aktuer, borabalkan

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

Garanti için uzak bir ile cihaz göndermek ?

İleti Nizamülmülk » Sal May 18, 2010 10:02 pm

İyi günler,

Öncelikle Toshiba Tech 'i tebrik ederim. Bu tip bir internet sitesi kurup ilgilenmek büyük iş doğrusu. Müşteri memnuniyeti her zaman size artı puan olarak dönecektir emin olun. Garanti konusuyla ilgili 3 saattir onlarca forum gezdim. Öğrendiğime göre laptop tamirinde TNB yetkiliymiş. Okuduğum birçok yorumun da etkisiyle garantiye cihaz göndermekten korkar hale geldim. Fakat böyle büyük bir sitenin sahibinin imzasında yetkili servis nuamrası görünce çok sevindim.

Ben Kırıkkaledeyim. En yakın yetkili servis Ankara'da. Acaba Kozyatağında olmanız ürünü size göndermeme engel teşkil eder mi ? Başka yerlere gönderip haftalarca beklemek istemiyorum.

Sorunum: laptopumun şarj cihazı bugünden itibaren çalışmamaya başladı, (eğer birkaç saat beklersem) laptopa taktığım ilk 3 saniyede çalışıyor şarj cihazı çalışıyor. Sonra tekrar çalışmaz hale geliyor. Anladığım kadarıyla kabloyla ilgili bir durum da yok.

Bir de ben ilk defa garantiye ürün göndereceğim :) Nasıl göndereceğiz acaba ? Kargo şirketine hangi bilgileri vereceğiz. Teknik servise hangi bilgileri vereceğiz?
Nizamülmülk
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Garanti için uzak bir ile cihaz göndermek ?

İleti admin » Per May 20, 2010 5:49 pm

bize göndermeniz durumunda kargo masrafını karşılayamayız. mutlaka bize göndermek isterseniz Aras kargo veya Narpost ile TTS Bilgisayar olarak gönderirseniz uygun fiyata gönderebilirsiniz. Daha da uygun fiyata göndermek isterseniz PTT Kargo ile gönderebilirsiniz. Ücretsiz kargo göndermek için TNB Çağrı merkezini aramalısınız. Onların sizi yönlendireceği servis kargo masrafınızı karşılar
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

GARANTİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir