Garanti İşleyiş

Yetkili: aktuer, borabalkan

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

Garanti İşleyiş

İleti BayCC » Pts Ağu 23, 2010 7:47 am

Merhaba,
Kayseri Bimeks'ten Toshiba A500 aldım. Aldığımdan beri bir takım sorunları var.Bazı başlangıç programlarını kapadığım halde tam açılması 4dk 30 saniye sürüyor . Çabuk ısınıyor. Bazı oyunları 30-45 dk dan fazla oynatmıyor. Ya cızzzz sesi ile donuyor, yada kendine reset atıyor. Hoparlörlerden mp3 dinlerken cız sesleri geliyor. Cihazı alalı bir 6 ay olmuştur. Garanti kapsamında servise göndermek istiyorum ne yapmalıyım. Bimeks'e soruyorum fatura üzerinde servis telefon numarası vardır orayı arayın kargo gelip cihazı alacak sizden diyorlar ama servis no yok. Yardım plzz.
BayCC
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Garanti İşleyiş

İleti admin » Pts Ağu 23, 2010 12:57 pm

merhaba,

makinenizin hdd sinde sorun olabilir. size en yakın servise ücretsiz kargo gönderebilirsiniz. size en yakın servisi öğrenmek için 444 86 74 den Toshiba Çağrı Merkezi'ni aramalısınız
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

GARANTİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir