Yetkili: aktuer, borabalkan
Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.
rebel » Çar Tem 21, 2010 11:02 pm
merhaba ben bundan 9 ay önce a300d-20v aldım .aldığım günden beri pc de sürekli bi donma vardı .çok yavaş açılıodu.yurtdışında oldugum için getiremedm malesef aldıımın ertesi günü yurtdışına çıktım.pcnin pil ömrü 7 ay içinde bitti ve 15 dk içinde kapanmaya başladı:Sve fanında aşırı ısınma var vb gibi şikayetlerle garantiye verdm batarya ve hard disk deişicek dediler okey dedm.daha sonra bugün ögle saatlerinde fan düzeltilecek ffakat 40 ytl istiyoruz denildi bbize ulaşın.
ürünün fanının kendinden dolayı aşırı ısınması sorunsa ki ortada benden kaynaklanan bişe yokken benden neden para istendiğini sorabilirmiyim.?tamamen üretim hatası olan bu pc nin fanındaki bozukluk bnden ötürümüki para isteniyor?
-
rebel
- Yeni Üye

-
admin » Çar Tem 21, 2010 11:56 pm
eğer servis fanda aşırı tozlanma gördüyse bu işlem garanti dışı bir işlemdir. aşırı tozlanma zamanla fan çıkış ızgarasını tıkar. yani makinenizin fanının temizlenmesi işlemi garantiye girmiyor. eğer fanın değişmesi gerekseydi zaten bu işlem garantiden yapılırdı.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
-

admin
- Site Yöneticisi

-
-
GARANTİ
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir