garanti sorgulama ve sigorta yardım

Yetkili: aktuer, borabalkan

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

garanti sorgulama ve sigorta yardım

İleti rapunzel » Pts Ağu 16, 2010 1:18 pm

merhaba
15.08.2010 tarihinde (dün) toshiba L505 13U notebook aldım.
http://aps.toshiba-tro.de/unit-details- ... erface.php
linkinden garanti sorgulamamı yaptım ama garanti başlangıc ve bitiş tarihleri şöyle görünüyor:
17.02.2010-17.02.2012
bu firmanın satın alma tarihi mi yoksa yanlş bişeyler mi war bilgilendirirseniz cok sewinirm.
bu arada toshiba sigorta da yapıyormuş pc lere bu onun dışında bşi deilmi?
sigortada da sorun yaşadım, satın alma tarihinden itibaren 1 hafta icinde (masaüstümde gösterdikleri bilgisayar kaydıyla ilgili bir ikona tıkladıktan sonra acılacak bir belgeyi doldurup) sigorta yapmam gerekiyormuş ve bunu kendim evde yapıyormuşum. ancak dedikleri gibi bilgileri doldurdum, seri no.mu grdim ve süremin doldugu bildirimi cıktı. sigorta yapamıyormuşum. 1 haftayı gecmedgi müddetce yapabilmem gerekiyorsa sorun ne olabilir? cnkü pc yi dün aldım. bilgilendirme üzerine toshiba online registration'a faturamın bi kopyasını mail olarak yolladm ancak hemen cwp gelmycgne eminim ve sigorta süremin dolmasını da istemiorum yardmcı olursanz cok sewinirim.
rapunzel
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: garanti sorgulama ve sigorta yardım

İleti rapunzel » Pts Ağu 16, 2010 1:20 pm

link yanlış olmş sanrm tekrar gönderiyorum
http://aps2.toshiba-tro.de/unit-details ... oshiba.xsl
rapunzel
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti admin » Pts Ağu 16, 2010 9:50 pm

merhaba,
buradaki tarih makinenizin garanti bitiş tarihidir. fakat asıl önemli olan fatura tarihidir. makineniz fatura tarihinden itibaren 2 yıl garantildir. mükemmellik sözümüz garantisi ise çalınma kırılma sıvı dökülmesi memnuniyetsizlik ve işsiz kalma durumları için geçerlidir. makinenizi aldıktan sonra bu kaydı internetten yaptığınız halde görünmüyorsa 444 86 74 den bilgi almanız gerekir.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti rapunzel » Çar Ağu 18, 2010 5:05 pm

bilgilendirme icin tşkrler ama sorun şu ki internetten kayıt yapamıyorum. yani süreniz dolmuştur diyor halbuki daha 1 hafta olmadı pc yi alalı :(
rapunzel
Yeni Üye
Yeni Üye

GARANTİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir