P200D-120

Yetkili: aktuer, borabalkan

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

P200D-120

İleti Nimlot » Cmt Tem 03, 2010 7:23 pm

Merhabalar

Ben p200d mağdurlarından biriyim cihazım ilk aldığımda süper güzeldi.Süper güzeldi diyorum çünkü artık süper 2 kez ekran değişti 4 kere fan temizlendi ekran karti 512 mb paylaşımsiz dediler paylaşimli çikti xp win7 göre driver(Donanım yazılımı) uyumsuz.Vista dan baska bir sistemle stabil calısmıyor :( Ben okulum geregı hem win32 hem linux tabanlı programlama yapıyorum.Haliyle ürün kurtarma yazılım cd benim işime yaramıyor bende pc nin alt kısmındaki ürün anahtari ile aktifleştiriyorum.Benim sormak istediğim öğrenmek istediğim bilgimin eksik olduğu hatta çok çok iyi bilgim olduğu halde bizi koyun sanan servis elemanlarına o telefonda hep buyrun nasil yardımcı olabilirim diyipye nasıl yardımcı olayaman kişi veya kişilere fazla oldu sanırım :D Konuya donersek bılmek ıstedıgım noktalar;

1.Neden benim cihazim değişmiyor?
2.Garanti kapsamına yeni fan girmiyor mu ?(işlemci fanı)
3.Elimde orjinal Xp win7 işletim sistemi oması ve bunları pc de kullanmam yasak mı?
4.Paylaşımlı ekran kartı neden 512 mb ustune cıkmıyor?(Bu soruya TNB den cevap alamadım.Onların cevabı paylaşımsız ekran kartınız var demekten oteye gecemedi)

Şimdiden çok teşekürler
Nimlot
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: P200D-120

İleti admin » Sal Tem 06, 2010 12:46 am

merhaba,
cihazınızın değişimi ile bilgileri anasayfada garanti hakkında makalede bulabilirsiniz.
fanla ilgili servisin yaptığı işlemi incelemk gerekir.
makinenizde istediğiniz işletim sistemini kurabilirsiniz. bulamadığınız sürücüler hakkında forumlardan veya bizden de yardım alabilirsiniz.
makinenizin ekran kartı max 512 çalışır ve paylaşımlıdır. satış elemanı yetersiz bilgi vermiş olabilir.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

GARANTİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir