bu konuyu burada anlatmam benim konunun aşağıda kalmış olması ve bu olayı herkese duyurabilmek
1 yıl içerisinde 4. kez pc yi aynı arızadan servise verdim bedel iadesi talep ettim karar bekliyordum 16. işgünü pc kontrol edildi bir problem yok dendi bugün gittim pc yi almaya 1 saate yakın denedim kapanmadı arızası kapanmaydı ama sorun burda değil sorun bana hiçbir işlem yapılmadığı sadece test edildiğiydi fakat pc merkeze gönderilmeden önce bursa servisindeki bayan tarafından denenmiş ve 29. dk da kapandığı test edidilerek gönderilmişti fakat hiçbir işlem yapılmadığı söylenen pc kendiliğinden düzelmiş nasıl olduysa, bunu yapmalarının nedeni büyük ihtimal bedel iadesi ödememek için yaptıklar, umarım böyle bişey yapmamışlardır ama bişey yapmadık dedikleri pc nasıl olurda kendiliğinden düzelir ve aynı arızadan 4. kez gönderilen pc nasıl olurda yasaları çiğneyerek değişim veya bedel iadesi onayı vermezler ve aynı arızaya aynı parça değişimi diyolar böyle bişey varmı yoksa herzamanki gibi kendilerimi uydurdu bu yasayı ben aynı arıza diye biliyorum ve yasalardada böyle gördüm yani artık yorum sizin
aynı arıza tekrar olsun artı yasalara uymayıp değişim yapmamaktan oyalamaktan arızalı ürün satmaktan ve bu son olaydan dolayı dava açıcam yardım sizlerden bekliyorum

Haberler