TOSHIBA 320GB 2.5" HDD ARIZALI

Yetkili: aktuer, borabalkan

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

TOSHIBA 320GB 2.5" HDD ARIZALI

İleti kabazakal » Sal May 04, 2010 10:10 am

iyi günler 21,03,2009 tarihinde hepsiburada.com dan aldığım bu ürün 2 gun önce durduk yere çalışmamaya başladı.Bunu üzerine bende teknikservisi aradım onlarda urununu en yakın yetkılı servıse faturası ve garanti belgesi ile birlikte götüremi söylediler. Ben ürünün garanti belgesini saklamadım sadece faturasını sakladım .Onlarda garanti belgesi olmadan işlem yapamacaklarını söylediler nedeni ise ürünün kendılerıne ait olup olmadığını bilmeleri gerekiomus urunun arkdasında serı numarası var ordanda bulamıolarmıs boyle sacmlaık olurmu ya sen koskoca toshibanın distributorusun urunulerını takıp etme sıstemlerı yok bu nasıl ıs ben anlamadım.yaptıkları bence resmen işi yokuşa sürmek.Bu konuda yapabılecegım bırsey varmı lutfen yardımcı olun cok kızdım ve sınırlendım toshıbaya.
kabazakal
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: TOSHIBA 320GB 2.5" HDD ARIZALI

İleti admin » Pts May 10, 2010 4:40 pm

merhaba,
konu ile ilgili şikayetinizi 444 86 74 den çağrı merkezine yapabilirsiniz.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

GARANTİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir