Uluslararası garanti hakkında

Yetkili: aktuer, borabalkan

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

Uluslararası garanti hakkında

İleti drolgu » Cmt Ekm 31, 2009 6:10 pm

Merhabalar...

Forumunuzdaki yazıları okudum ve gerçekten bu işin içinde olan insanların sorulara cevap vermeye çalıştığı kanaatine vardım.Benim de birkaç sorum olacak, yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

Amerika'dan Qosmio X505-Q830 model laptop getirmeyi düşünüyorum. Yalnız bu model Türkiye'de henüz satışa sunulmuş değil. Kendi sitelerinde garanti için "1 year parts and labor, 1 year battery" ibaresi var.

- Bu garanti uluslararası garanti olup Türkiye'de geçerli midir ?
- Makinayı almam ve herhangi bir sorun çıkması durumunda Türkiye'de garanti kapsamında servise verebilir miyim?
- Ciddi bir problem sonucu cihazın değişmesi gerekirse bu değişim veya ücret iadesi Türkiye'de yapılabilir mi ?
- Maksimum servis süresi uluslararası garantili cihazlarda ne kadardır ? Ne zaman değişim veya ücret iadesi talebinde bulunabilirim ?

Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
drolgu
Yeni Üye
Yeni Üye

GARANTİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir