Yetkili: aktuer, borabalkan
Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.
kymkm » Çar Ağu 11, 2010 9:14 am
benim a350-22z model laptobum var. laptopu açtığımda ekran normal olarak açılıyor fakat yaklaşık 15-20sn sonra çizgilenme yaparak ekran oylece kalıyor. Ben laptobu garantiye gönderdim ekranda su teması var garanti dışı dediler. halbuki bu lapotobu tek ben kullandım ve öyle bir şey olmadı he havanın neminden de bu arızalanıyorsa ben bunu çöpe atayım. neyse asıl olan benim kanımca bu laptobun arızası ekran felan değil çünkü ekran ilk başta bir şekilde çalışıyor zaten. düzgün bir şekilde açılıştaki toshiba yazısını da veriyo. ayrıca ekran bozulduysa analogdan çıkış alarak masaüstü bir lcd ekran bağladım o da aynısını yapıyo benim düşünceme göre ekran kartında problem var. e şimdi ben bunu teknik servise nasıl anlatacam.
-
kymkm
- Yeni Üye

-
admin » Çar Ağu 11, 2010 3:41 pm
şikayetinizi merkez servisimize yapabilirsiniz. Merkez servis için 444 86 74 ü aramalısınız.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
-

admin
- Site Yöneticisi

-
-
GARANTİ
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir