Yetkili: aktuer, borabalkan
Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.
cenkbalci » Cmt May 22, 2010 9:41 pm
bilgisayarım ilk alındığında sorunsuz gayet yüksek performansla çalıştı sonra zamanla aşırı ısınma sorunu baş gösterdi büyük programları hiç açamaz oldum çünkü en fazla on dk sonra bilgisayar kapanıyordu.serviste fanlarınız tıkanmış dediler temizlettik ve vistanın yavaşlıından şikayetçi olduum için windows 7 ultimate edition yüklettim sonra bilgisayar bi ay kadar sorunsuz çalıştı şimdi de 1-1.5 saatte bir restart atmaya başladı.tekrar serviste fanlarını temizlettim çünkü bunun bir ısınma sorunu olduğunu düşündüler.fakat dün servisten aldıım bilgisayarım yine eskisi gibi restart atıyor.serviste hardisk te ya da işlemcide sorun olmadıını test programlarıyla kontrol ettik dediler.ne yapmalıyım.nedir bu aletin derdi?bios update işe yarar mı onla ilgili midir onla ilgiliyse nasıl yapılır o bios update
-
cenkbalci
- Yeni Üye

-
Asetilsalisilikasit » Pzr May 23, 2010 8:31 pm
valla son zamanlarda bende de baş gösterdi restart sorunu,aynen dediğiniz gibi 1-1.5 saatte bir kesin restart yapıyor,ben de ısınmadandır diyordum ama görüyorum ki ısınmadan olmayabilir.nedendir acaba adminim birşey söyleyebilir misiniz?bulunduğum yerde servis de yok,yazı beklemem gerekecek sanırım.
A200-1AH
Peugeot 207 1.6 HDI
Fujifilm S9500
İtina ile overlok çekilir.
-

Asetilsalisilikasit
- VIP Üye

-
-
admin » Çar May 26, 2010 11:53 am
ısınmadan, fan tıkanıklığından ya da ekran kartında ki sorundan kaynaklanabilir. bir ihtimalle de virüsden dolayı işlemcide aşırı ısınma da olabilir.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
-

admin
- Site Yöneticisi

-
-
GENEL SORULAR
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 4 misafir