A350D-20N Isınma, Donma ve Kapanma Sorunu

Yetkili: aktuer, borabalkan

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

A350D-20N Isınma, Donma ve Kapanma Sorunu

İleti iversoniyo » Pzr Eyl 05, 2010 9:28 pm

Merhaba yaklaşık bir kaç ay önce A350D-20N notebook satın aldım. İlk zamanlar makinadan memnundum fakat zamanla birçok sorun ortaya çıkmaya ve beni huzursuz etmeye başladı... Oyun oynarken donmalar yapmaya başladı daha sonra aşırı ısınmaya ve ardından oyun oynarken kapanmalar baş gösterdi...Cpu ısısına baktığımda 90 derecelere 100 derecelere çıktığını gördüm oyunların ardından.. Zaten cihaz bu günlerde 55-60 derecenin altında çalışmıyor.. Virüsten kaynaklanabilir şüphesiyle birçok kez farklı programlarla tarattım fakat onlarda fayda etmedi..Bikaç kez formatta attım ama yine değişen bişey yok.. Son olarakta hiçbişey yapmasam bile cihazda cpu kullanımı %50lerin altına düşmüyor ve nette gezerken ya da bişey yaparken bişey izlerken takılıyor donuyor, bazen bi an için dzzztt gibisinden bi ses gelip donuyor..Eskiden güç tasarrufu modunda rahatça kullanabilirken artık pencere açarken bile kasar oldu makina... Fan zaten hiç durmuyor artık...Olabilecek bütün yazılımsal sorunları elediğimi düşünüyorum..Donanımsal bi sorun içinde mutlaka servise yollamalıyım ama netteki diğer sitelerde ve burda okuduğum servis yorumlarından sonra servise gönderme konusunda gözüm korktu acaba cihazıma bişey olur mu ya da göndersemde boşuna onca süre bekleyip sorun çözülmeden geri döner mi diye.. Mecbur göndermek zorundaysam ki bu durumda göndermek zorundayım acaba hangi toshiba teknik servis şubesini tavsiye edersiniz?Bu tabloda tahmini servis süresi hakkında bi yorum yapabilir misiniz? istanbulda ikamet ediyorum.. Şimdiden teşekkürler
iversoniyo
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: A350D-20N Isınma, Donma ve Kapanma Sorunu

İleti admin » Pts Eyl 06, 2010 9:27 am

merhaba,
yetkili servislere güvenle makinenizi bırakabilirsiniz. makinenizin ekran kartında sorun olabilir.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Re: A350D-20N Isınma, Donma ve Kapanma Sorunu

İleti iversoniyo » Pts Eyl 06, 2010 3:58 pm

bütün servislerdeki kalite seviyesi aynı mıdır acaba? tahminen ne kadar sürer servis?
iversoniyo
Yeni Üye
Yeni Üye

GENEL SORULAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 4 misafir