BELLEK TEKNOLOJİSİ SÜRÜCÜ

Yetkili: aktuer, borabalkan

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

BELLEK TEKNOLOJİSİ SÜRÜCÜ

İleti _derya78_ » Pzr Ağu 15, 2010 12:28 pm

BELLEK TEKNOLOJİSİ SÜRÜCÜ altında

JMB38X HOST CONTRELLER HATA BURDAN VERİYOR bilgisayar kapanıyor ekran donuyor mause oynamıyor veya mause titriyıor BIKTIM SÜRÜCÜ YÜKLENMİYOR neyle ilgili hata bu yazılımsal mı donanımsal ile ilgilimi anlamadım arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkürler TOSHIBA A500 1DN MARKASI YENİ ALDIM SAYILIR GARANTİSİ BİLE VAR SERVİS YAPARMI
_derya78_
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: BELLEK TEKNOLOJİSİ SÜRÜCÜ

İleti admin » Pts Ağu 16, 2010 9:45 pm

makinenizdeki sorun büyük bir ihtimalle donanımsal. extra ram taktırdıysanız bundan kaynaklanıyor olabilir. serviste kontrol edilmesi iyi olur.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti _derya78_ » Pts Ağu 16, 2010 10:43 pm

admin yazdı:makinenizdeki sorun büyük bir ihtimalle donanımsal. extra ram taktırdıysanız bundan kaynaklanıyor olabilir. serviste kontrol edilmesi iyi olur.

toshıba a500 1 dn marka garantisi var
4 ay oldu alallı aldığım zamandan beri böyle bazen oluyor bazenm olmmuyor her gün 2 kere kapanıyor düzelmesi için sistem geri yüklemeden eski sağlam yüklemememe rağmen gene kapanmalar oluyor format attın ilk aldığım zamanlarda f8 den dvd siz baştan kurdum olamdı gene izmirde servis ve adres telefonlarını veririmiisniz
_derya78_
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti admin » Çar Ağu 18, 2010 11:07 am

size en yakın servisi 444 86 74 den öğrenebilirsiniz.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

GENEL SORULAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir