Toshiba Satellite A300-20P lap-top'ım var.Windows Vista 32 bit yüklü.Alalı 16 ay oldu.14 Mart 2009'da Türkiyeden almıştım.Bilgisayarım bu dönemde hiç görmediğim kadar ısınmaya başladı.Programlarla kontrol ettirdiğimde 55-75 derece arası değişiyor ve altına düşmüyor.Tanıdığımın 1 aylık Samsung lap-top'ı ise 45-55 arasında.Ki bilgisayarımda oyun hiç oynamıyorum.Bilgisayar kucağımda olmasına rağmen fana denk gelen yerler sürekli boşlukta yani hava alıyor.Ama elimle dahi kontrol ettiğimde Touch-pad ve yan tarafı çok aşırı yüksek ısıya sahip oluyor.El yakacak cinsden.Daha önce de touch-pad çok ısınıyordu ve bu durum touch-pad için de hâla geçerli.Ne yapmalıyım?
Bilgisayarımı aldıktan 1 hafta sonra recovery disklerimi oluşturmuştum ama şimdi güvenemiyorum tüm recovery dosyalarını harici hard diskime de kopyaladım ama bir dosya hariç.a7714741726c7166c1672126df24231e klasöründeki MRT adlı uygulamayı (recover dosyası) kopyalayınca izin istiyor veriyorum ancak kopyalayamıyor ve yetkiniz yok diyor.Ki sadece administrator oturumu var ve bende ondayım.Güvenli kipte deneyecektim ancak giremedim.Ona da nasıl giriliyor?
Birde bu son 5-6 aydır çok fazla ses çıkarmaya başladı bilgisayar.Bir sorun mu var acaba?
Bu 2-3 soruma cevap verebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler...

Haberler