Yetkili: aktuer, borabalkan
Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.
_derya78_ » Pzr Ağu 15, 2010 12:31 pm
kurtarma ortamı oluşturma diski oluşturduktan sonra bilgisayrımı windows 7 en baştan sıfırdan yükleyebilkirmiyim acaba nasıl yapabilirim ve toshıba sistemi de yüklenecekmi
Ben Merak Ediyorum.Biz Recovery Dvd'si Oluşturdum Ama Bu Ne İşe Yarayacak? Eğer İşletim Sistemini Tekrar Yüklüyorsak Bu Bir Nevi Format Cd'si Gibi Birşey Oluyor Herhalde?
toshıba Recovery kurtarma Dvd'si takıp bilgisayrı başlat yaptım f12 boot ayarından cd ayarına girip yükleme asayfası dil türkçe kurulum win 7 yazıktan sonra tüm bilgisayar silinecek yazıyor ama ben devam demedim format böyle mi atacağım
böylemi yapacağım doğrumu bu şekilmi
-
_derya78_
- Yeni Üye

-
admin » Pts Ağu 16, 2010 9:47 pm
merhaba,
oluşturduğunuz recovery dvd i makinenizi ilk aldığınız hale çevirmek için kullanabilirsiniz. dvd yi kullandığınızda makinenize orjinal işletim sistemi yüklenir ve formatlanmış olur. işleme başlamadan önce önemli verilerinizi yedekleemniz gerekir.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
-

admin
- Site Yöneticisi

-
-
_derya78_ » Pts Ağu 16, 2010 10:40 pm
admin yazdı:merhaba,
oluşturduğunuz recovery dvd i makinenizi ilk aldığınız hale çevirmek için kullanabilirsiniz. dvd yi kullandığınızda makinenize orjinal işletim sistemi yüklenir ve formatlanmış olur. işleme başlamadan önce önemli verilerinizi yedekleemniz gerekir.
gerekli önemli veri yok yedekleme gerek varmı gene
-
_derya78_
- Yeni Üye

-
admin » Sal Ağu 17, 2010 11:29 am
önemli bilginiz yoksa yedeklemeniz gerekmez.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
-

admin
- Site Yöneticisi

-
-
GENEL SORULAR
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir