Yetkili: borabalkan, admin
Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.
cenkbalci » Cum May 21, 2010 3:55 pm
bilgisayarım ilk alındığında sorunsuz gayet yüksek performansla çalıştı sonra zamanla aşırı ısınma sorunu baş gösterdi büyük programları hiç açamaz oldum çünkü en fazla on dk sonra bilgisayar kapanıyordu.serviste fanlarınız tıkanmış dediler temizlettik ve vistanın yavaşlıından şikayetçi olduum için windows 7 ultimate edition yüklettim sonra bilgisayar bi ay kadar sorunsuz çalıştı şimdi de 1-1.5 saatte bir restart atmaya başladı.tekrar serviste fanlarını temizlettim çünkü bunun bir ısınma sorunu olduğunu düşündüler.fakat dün servisten aldıım bilgisayarım yine eskisi gibi restart atıyor.serviste hardisk te ya da işlemcide sorun olmadıını test programlarıyla kontrol ettik dediler.ne yapmalıyım.nedir bu aletin derdi?bios update işe yarar mı onla ilgili midir onla ilgiliyse nasıl yapılır o bios update
-
cenkbalci
- Yeni Üye

-
admin » Çar May 26, 2010 1:15 pm
makinenizin ekran kartı arızalı olabilir. mutlaka serviste tekrar incelenemesi gerekir. Daha önceden fan temizliğinin 2 kez yapıldığını özellikle belirtin
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
-

admin
- Site Yöneticisi

-
-
İŞLETİM SİSTEMİ
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir