Hard Diskte Neler Yer Kaplar, Nasıl Yer Açabilirim?

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

İleti moonwalker » Per Ağu 07, 2008 7:29 pm

son sistem geri yükleme noktası hariç ben de sistem geri yüklemeyi sildim 11.2 gb yer açıldı.peki bunun bir zararı olur mu yener üstadü.konuda bir sorunla karsılasılırsa geri yükleme imkanı kalmaz diye açıklamıssın da bunu biraz daha açabilir misinü
moonwalker
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti yuzuakyener » Per Ağu 07, 2008 10:14 pm

Yok yok zaten geri dönülebilecek son bir geri yükleme noktası bırakıyor. O yüzden sorunla karsılasmazsınız. Ben bu yöntemi ayda 1-2 kez uyguluyorum. Ciddi yer kaplıyor çünkü.
ResimResimResim
yuzuakyener
yuzuakyener
Moderatör
Moderatör

İleti moonwalker » Cum Ağu 08, 2008 12:24 am

yuzuakyener yazdı:Yok yok zaten geri dönülebilecek son bir geri yükleme noktası bırakıyor. O yüzden sorunla karsılasmazsınız. Ben bu yöntemi ayda 1-2 kez uyguluyorum. Ciddi yer kaplıyor çünkü.

çok tesekkür ederim yardımlarınız için _o_
saygılar
moonwalker
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Hard Diskte Neler Yer Kaplar, Nasıl Yer Açabilirim?

İleti zeynep. » Per Haz 16, 2011 9:00 pm

Bu başlıktaki mesajlara baktım ancak tekrar ve daha dikkatli okuyacağım. İşyeri bilgisayarımızda (vista değil) zaman zaman temizlik yapıp temp dosyalarını siliyoruz. Fakat ev bilgisayarımda (vista) bir yanlışlık yaparım da bilgisayara zarar veririm diye hiç temizlik yapmıyorum desem doğrudur. İlk mesajda yazanları uygulamaya çalışıp bilgisayarımı temizleyeceğim ancak yine de hata yapmaktan endişeleniyorum. Hata yapmamam için neler tavsiye edersiniz, nelere dikkat etmeliyim?
Cevaplarınız bilgisayardan pek anlamayan benim anlayabileceğim bir şekilde olursa çok memnun olurum.
zeynep.
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti borabalkan » Per Haz 16, 2011 10:12 pm

Yukarıda anlatılanları dikkatli bir şekilde uyguladığınız sürece bir sorunla karşılaşmazsınız.Vista'da temp dosyalarını silmenizin herhangi bir zararı yoktur.
Resim
borabalkan
borabalkan
VIP Üye
VIP Üye

İleti zeynep. » Per Oca 26, 2012 7:56 pm

Uzun bir aradan sonra merhaba,

İnternetten açtığımız çeşitli resimler, web sayfaları bilgisayarda bir yerlerde kaydediliyor sanırım. İş bilgisayarımda lise öğretmenimin resmini internetten bulmuştum. Hiç bir yere kaydetmedim. Sonra bilgisayar teknisyenimiz bilgisayarıma bakım yaparken o daha önceden bulduğum öğretmenimin resmini ve başka resimleri gösterdi bana. Ev bilgisayarım vista, acaba bu bilgisayarda da eskiden web den bulunmuş resimler bir yerde kayıt edilmiş midir? Bunları bulmak istiyorum. Bilgisayarımda biraz temizlik yapacağım. Vista da nereye bakmam lazım? Basit bir dille cevap vermenizi rica ederim. Pek anlamıyorum da. :)
zeynep.
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti borabalkan » Cum Oca 27, 2012 10:10 am

Merhabalar;

İnternette açtığınız dosyalar ve web sayfası içerikleri "C:\Documents and Settings\Default User\Local Settings\Temporary Internet Files " dosyasının altında bulunur.Bu dosyaya bakabilirsiniz.
Resim
borabalkan
borabalkan
VIP Üye
VIP Üye

İleti zeynep. » Çar Şub 08, 2012 7:59 pm

borabalkan yazdı:Merhabalar;

İnternette açtığınız dosyalar ve web sayfası içerikleri "C:\Documents and Settings\Default User\Local Settings\Temporary Internet Files " dosyasının altında bulunur.Bu dosyaya bakabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkürler.
C'yi açtığımda Documends and Setting gözükmüyor. C'nin içinde; Inbox, Intel, Kullanıcılar, Perflogs, Program Files, Toshiba, Windovs, Bootsect.bak, Rhd setup dosyaları var.
zeynep.
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti borabalkan » Per Şub 09, 2012 8:44 am

Cevabınız için teşekkürler.
C'yi açtığımda Documends and Setting gözükmüyor. C'nin içinde; Inbox, Intel, Kullanıcılar, Perflogs, Program Files, Toshiba, Windovs, Bootsect.bak, Rhd setup dosyaları var.

Vista İşletim sistemlerinde Temporary Internet Files dosyasını "C:\ (Bilgisarınızın kullanıcı ismi) \AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files" dosyasının altında bulabilirsiniz.
Resim
borabalkan
borabalkan
VIP Üye
VIP Üye

Önceki

İŞLETİM SİSTEMİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir