Isletım sıstemı Degısımı Garantıyı Etkılermı ?

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

Isletım sıstemı Degısımı Garantıyı Etkılermı ?

İleti LeaDers » Pts Haz 14, 2010 10:35 pm

Benım a 300 1 dg var ve su aralar fan cok calısıyor ve ısınıyor bırde cok bagırıyor sıteden ogrendıgıme gore degıstırmem lazım mıs pekı ben ısletım sıstemımı vıstadan wındows 7 ye gecırdım aceba bana burda sorun cıkarırlarmı ustelık almanca ıdı ve tr yukledım aceba garantıde sıkıntı olurmu eger bana olmaz bu sekılde (garantıye gırmez )derlerse ne yapabılırım ??
bu arada son bır ay kaldı acele cevabınızı beklıyorum tskler...
LeaDers
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Isletım sıstemı Degısımı Garantıyı Etkılermı ?

İleti admin » Per Haz 17, 2010 5:39 pm

işletim sistemi garantiye girmediği için işletim sisteminde yapılacak değişiklikte makinenizin garantisini etkilemez. Makinenizin donanımsal parçaları garantilidir.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti ali_01 » Çar Kas 23, 2011 1:01 pm

ben toshiba marka bilgisayar aldım. aldığım ilk günden beri bilgisayar ağır çalışıyor. exel dosyalarını videoları falan geç açıyor. toshiba servisini aradım (02123406080) bana bilgisayarı baştan yükleyin dediler. bende baştan yükledim ama sorun hala devam etti. bilgisayarı servise gönderdim bana microsoft işletim sisteminde arıza var dediler. baştan yüklenmesi gerekiyor. ve benden 40 tl ücret talep ettiler. ben bu parayı vermek zorundamıyım? en baştan beri bozuk olan bilgisayara tamir için niye para veriyorum.
ali_01
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti borabalkan » Per Kas 24, 2011 10:31 am

Merhabalar;

Bilgisayarınızda meydana gelen donanımsal sorunlar (kullanıcı hataları hariç) garanti kapsamındadır.Garantiniz devam ettiği sürece sizden herhangi bir ücret talep edilemez.Ancak bahsetmiş olduğunuz işletim sistemindeki sorun, yazılımsal bir sorundur ve yazılımsal sorunlar garanti kaspsamında değildir.
Resim
borabalkan
borabalkan
VIP Üye
VIP Üye

İleti ali_01 » Per Kas 24, 2011 11:17 pm

peki iletim sistemi recoveryde yok mu? geri yükleme yaptığımda düzelmesi gerekmiyor mu? ben recoveri dvd ye çekmiştim 3 tane oluyor. bundan yükleme yapsam düzelmez mi? bilgisayarım sat c640-11m. veya ben recovery cdsini nasıl temin ederim. aldığımda kendim yükleyebilirmiyim
ali_01
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti borabalkan » Cum Kas 25, 2011 10:05 am

Oluşturmuş olduğunuz Recovery Dvd'sinde bir sorun varsa, işletim sistemini bu Dvd'den yüklemeniz durumunda işletim sistemi sağlıklı yüklenmemiş olabilir.Toshiba yetkili servisinden ücret karşılığı Recovery Dvd'si temin edebilirsiniz.İşletim sistemi yüklemesi konusunda bilgisi olan herkes kendi yükleyebilir.
Resim
borabalkan
borabalkan
VIP Üye
VIP Üye

İleti ali_01 » Pts Kas 28, 2011 8:14 pm

benim bilgisayarım sat c640-11m. wireless çalışmadan performans göstergesinde cpu %0-3 arasında bellek 800-900 mb aralığında değişiyor. ama wireless çalıştığında cpu kullanımı %5-50 bazen %60 a kadar çıkıp iniyor. bellek kullanımı 1,5 gb oluyor. acaba wireless mi bozuk. birde benim bilgisayarımın kapağında ki toshiba yazısı ışıklı mı? çalıştığında yanması gerekiyormu? birde ben geri yükleme için dvd alırsam işletim sistemim düzelirmi? yardımınız için teşekkürler. kolay gelsin
ali_01
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti borabalkan » Per Arl 01, 2011 7:58 pm

Toshiba yazısı ışıklı değildir.Sorun yazılımsal ise,Recovery Dvd'si oluşturup, sistemi geri yüklerseniz işletim sistemi düzelecektir.
Resim
borabalkan
borabalkan
VIP Üye
VIP Üye

İŞLETİM SİSTEMİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir