Yetkili: borabalkan, admin

buyukaslan yazdı:sarp100 yazdı:admin yazdı:acronis veya partition magic boot cd ile winre ve c partitionu birlestirip formatlamalısınız
Bilip bilmeden konusma!
Bu konu baslıgı altında bu islemi yapmayan birisine ne dersinü, C'ye format atar mı diyorsun sen halaü
Bu konunun yetersiz oldugunu düsündügümü sadece belirtmek istedim, bunu bana admin cevapladı zaten seninde gözüme sokman gerekmezdi anladın mıü

ee malum sadece c ye format atmak istiyorum winre bölümünü zaten xp kurarken tarihe karıstırmıstım
bu durumda uyarıyı göz ardı edersem sadece c ye mi format atmıs olurum
o kadar dosya var valla bi yardım edin 

kendi sorunuma bi çözüm halen bulamadım
buyrun arkadaslar umarım faydalı olur

esturgi yazdı:arkadaslar simdi söyle bi soru sormak istiyorum resimleri iyice inceleyip xp yüklü sistemimi orjinal haline yani vistaya döndürmek istedim recovery cd sini taktım 2. seçenegi seçmeme ragmen tüm hdd silinecek uyarısı geldiee malum sadece c ye format atmak istiyorum winre bölümünü zaten xp kurarken tarihe karıstırmıstım
bu durumda uyarıyı göz ardı edersem sadece c ye mi format atmıs olurum
o kadar dosya var valla bi yardım edin

mrkilinc yazdı:(uzmankonuk) kardes mesajını yeni gördüm dedigin islemi yaparsam diger sürücüler korunuyormuü

stallite l 655 de recovery cd sinden ayar kısmı çalışmıyor bu durumda ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 1 misafir