http://rapidshare.com/files/83425002/Re ... arp100.rar
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yetkili: borabalkan, admin

buyukaslan yazdı:Yukarıda anlatılan recovery konusunda eksiklik var. 2. seçenek olayı... 2. seçenekte winre çıkıyor baska seçenek yok. Recovery yapmak isteyen olurda yukarıda anlatıldıgı gibi 2. seçenegi seçerse bendeki gibi hata verir. Recovery yapmadan önce admin in dedigi gibi acronis veya partition magic ile yapılması gerektigini basta belirtilmesi gerekir, bunu özellikle bu konuyu açan sarp arkadasımıza sesleniyorum... Ve ben acronis veya partition magic ile nasıl birlestirilecegini hiç bilmiyorum. Bunu da ayrı bir yerde veya burada anlatılırsa bu konu daha iyi anlasılmıs olabilir diye düsünüyorum...

Asetilsalisilikasit yazdı:2. seçenek seçilecek ama winre kısmı c ile birlestirilecek diye biliyorum.Bir de winre kısmını ilk partition olmaktan çıkarmak da çözümlerden biri.Bunları admin söylemisti biryerde.
2.seçenegi seçince kurulumu ilk bölüm olarak algıladıgı winrenin üstüne yapmaya çalısıyor o yüzden de kurulum olmuyor.Ya c ile birlestirilecek winre ya da ilk partition olmaktan çıkarısacak diye biliyorum ama nasıl yapılacak derseniz bilmiyorum
Asetilsalisilikasit yazdı:2. seçenek seçilecek ama winre kısmı c ile birlestirilecek diye biliyorum.Bir de winre kısmını ilk partition olmaktan çıkarmak da çözümlerden biri.Bunları admin söylemisti biryerde.
2.seçenegi seçince kurulumu ilk bölüm olarak algıladıgı winrenin üstüne yapmaya çalısıyor o yüzden de kurulum olmuyor.Ya c ile birlestirilecek winre ya da ilk partition olmaktan çıkarısacak diye biliyorum ama nasıl yapılacak derseniz bilmiyorum

mcftr yazdı:seninki vl mi ah mı hocamü ona göre gömecem de formatı![]()
![]()
![]()
dosyaların kaybolursa emin ol senin kadar üzülürüm..Gerek yok ise hiç ugrasma derim,birsürü program+yama filan yüklemek sıkıntı is
tam 2 güne tam takır kurdum düzenledim format attıgımda

lowyear25 yazdı:mcftr yazdı:seninki vl mi ah mı hocamü ona göre gömecem de formatı![]()
![]()
![]()
Çaglarcım benim pc AH, aman gözünü seveyim yedek filan al sakata gelmeyelimdosyaların kaybolursa emin ol senin kadar üzülürüm..Gerek yok ise hiç ugrasma derim,birsürü program+yama filan yüklemek sıkıntı is
Sarp'ın pc farklı seriden, 1ah 1vl recovery menüsü aynıdır..
maviokyanus yazdı:lowyear25 yazdı:mcftr yazdı:seninki vl mi ah mı hocamü ona göre gömecem de formatı![]()
![]()
![]()
Çaglarcım benim pc AH, aman gözünü seveyim yedek filan al sakata gelmeyelimdosyaların kaybolursa emin ol senin kadar üzülürüm..Gerek yok ise hiç ugrasma derim,birsürü program+yama filan yüklemek sıkıntı is
Sarp'ın pc farklı seriden, 1ah 1vl recovery menüsü aynıdır..
Peki 1 bp recovery menüsü hangisiyle aynı bilen var mıü
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir