Merhaba,
Yine bir Toshiba alarak Satellite 2410-303?ümle vedalaştım.
Toshiba?nın da önerisiyle Vista?yı Windows 7?ye yükseltmek için https://www.toshibawin7upgrade.com sitesine gittim. Adımları uyguladım. Gönderme bedelinin 40$ olduğunu görünce kararsız kaldım ve caydım.
Kampanyadan yararlanma hakkına sahip arkadaşlardan daha cazip bir yol keşfeden var mı? Yine de caymayıp siparişi veren varsa deneyimlerini aktarmalarını rica ediyorum.
Windows Vista?nın hemen ardından Windows 7?nin piyasaya sürülmesinin de gösterdiği gibi Vista bir ara yazılım olarak kaldı. Uzun yıllar kullaılacak Toshiba?da genel geçer bir yazılım olmalıdır. Kampanya kapsamındaki kullanıcılardan Windows 7?ye yükseltmek istemeyenin çıkacağını sanmıyorum. Toshiba?nın Türkiye dağıtıcısına topluca göndererek müşteri başına maliyeti düşürmeyi planlayıp planlamadığını merak etmiyor değilim. Toshiba?nın daha pratik yöntemle ulaştırarak yüzümüzü güldürmesini sabırsızlıkla umut ediyorum.
Anladığım kadarıyla bu yükseltme yazılımı Windows Vista?nın üzerine kurulabiliyormuş. Kurduktan sonra TOSHIBA Recovery Disc Creator ile kurtama DVD?si oluşturma olanağımız olacak mı? Böylece her bilgisayar kurmaya hem Vista hem 7 kurmak zorunda kalmayız.

Haberler