Yetkili: borabalkan, admin
Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.
zarinca » Per Tem 23, 2009 3:18 pm
Merhabalar.Benim bilgisayarımda yeni bir sorum başladı ve sebebini çözemediğim için format atmama ramen çözemedim.Toshina Satallete A200 1BP lantopum var kablosuz bağlantım da var ama benim sorunum WİRELLES ISIGI laptobumda yanmıyor ve bu nedenle kablosuz ağları göremiyorum.Bunun sebebi ne olabilir ve bu sorunu nasıl çözerim.Bİlgisayarıma format yeni attığım için donanım driverleri ile ilgili hiç bir sorunum yok ama ışıgı neden yanmaz anlıyamadım.Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
zarinca
- Yeni Üye

-
admin » Cmt Tem 25, 2009 9:32 pm
Merhaba
Makinenizi urun kurtarma cd si ile formatladiginoz halde isik yanmiyorsa donanimsal sorun olabilir. Fakat öncelikle wireless oh off anahtarini kontrol etmeniz gerekir
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
-

admin
- Site Yöneticisi

-
-
KABLOSUZ AĞLAR
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir