Yetkili: borabalkan, admin
Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.
berrakerkin » Pts Ekm 05, 2009 11:52 am
merhaba
toshiba tecra kullanıyorum. komşuların şifresiz ağlarına bağlanabiliyorum.
ancak kendi şifrelediğim ağıma bağlanamıyorum
ethernet üzerinden kablo ile kendi bağlantıma bağlanıyorum ancak kablosuz ağ kurmama rağmen ya şifrenin eşleşmediği uyarısı alıyorum ya da bağlantı yapılamıyor ayarlarınızı kontrol edin uyarısı.
acaba kablosuz ağ özellikleri-güvenlik kısmındaki ayalarımda mı sorun var. ancak airties yetkilileri ağ kurunca otomatik olarak bu ayarların güncelleneceğini söylediler.
daha önce aynı modemle giriş yapıyrordum yani modemle ilgili bir sorun olmadığına eminim.
yaptığım şey ethernet kablosu takılıyken,modem özellilerine girip burada kablusuz özelliklerinde WPA seçip PSK anahtarı belirlemek.
Ve bir ağa bağlan menüsünden kendi ağımı seçip şifremi girmek. ancak neden hata aldığımı bulamıyorum
yardımınızı rica ederim.
-
berrakerkin
- Uzman Üye

-
admin » Pts Ekm 05, 2009 11:00 pm
merhaba,
modeminizi fabrika ayarlarına yükleyip ayarlarını tekrar yapmalısınız. Modem üzerinde ki reset tuşuna 10sn basılı tutarsanız hard reset olmuş olur. Bundan sonra modemin kullanma klavuzuna ihtiyacınız olacaktır.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
-

admin
- Site Yöneticisi

-
-
berrakerkin » Sal Ekm 06, 2009 10:07 am
Teşekkürler
-
berrakerkin