L20-100 wireless sürekli kopuyor...

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

L20-100 wireless sürekli kopuyor...

İleti zane » Çar Nis 02, 2008 3:16 pm

merhaba,ben Toshiba Satellite L20-100 kullanıorum.wireless çok sorunlu,sürekli kopuyor ya da kopacak gibi oluyor.aynı modemi benden baska bir dizüstü ve masaüstü kullanıyor ancak sadece benimkinde bu sorun var.defalarca modem degistirdik onunla alakalıdır diye ama hala aynı,servise gonderdik wireless problemi diye,geri aldıgımızda oldu gibiydi ama baska bi sorundan dolayı format attım simdi eski haline döndü.bu nasıl bi problem akıl erdiremedim benim yapabilecegim nedir bu konudaüher formattan sonra servise gonderemem bilgisayarı,sorun nedir ve ben nasıl halledebilirimüyardımcı olurmusunuz lütfen,tesekkürler...(modem Airties)
zane
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti sarp100 » Çar Nis 02, 2008 4:12 pm

Sürücünüzü güncellemeyi deneyin
Özel mesaj veya MSN üzerinden yardım etmiyorum. Sorularınızı lütfen foruma yazınız.

Toshiba Satellite A100-011
Nikon Coolpix S200
sarp100
sarp100
Moderatör
Moderatör

İleti zane » Çar Nis 02, 2008 9:27 pm

sürücüyü güncelledim su anda bi problem yok gibi gorunuyo ama pc acılıktan sonra ag adresi alınıyo diyo epey bi sure,baglanmıo hemen yani güncellemeden sonra oldu bu.su anda bi problem yok gibi bakalım,tesekkürler saolun...
zane
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti şükrü » Pts Kas 03, 2008 10:35 am

merhaba benim deL 10 102 notebook um var.3gün önce kablosuz agla internete baglanamamaya basladı.agları görüyor ama baglanmıyor.kablolu baglandıgımda kablosuz da düzeldi ancak bir gün sürdü.yine baglanmıyor.kabloluyla baglandım yeni wireless driver denedim olmadı ne yapabilirimü
şükrü
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti admin » Sal Kas 04, 2008 4:59 pm

tam olarak yaptıgınız islemleri ve hangi asamada sorun yasadıgınızı yazabilir misiniz
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti samet.safak » Çar Arl 31, 2008 11:13 pm

konu ile ilgili olarak
http://www.toshibatech.net/forum/viewtopic.phpüt=2778
baslıgına bakmanızı tavsiye ederim.
gerekli adımları gerçeklestirdikten sonra herhangi bir problem yasarsanız elimden geldigince yardımcı olmaya çalısacagım.
kesin galiba
samet.safak
samet.safak
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye

KABLOSUZ AĞLAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir