Toshiba ve Wireless-Blutoot Sorunu

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

Toshiba ve Wireless-Blutoot Sorunu

İleti alparslan_ » Cmt Ekm 24, 2009 12:46 pm

merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim. benim niyetim toshibayı küçümsemek veya aşağılamak değil.
ben daha 1 hafta önce 3. laptop umu aldım Quasmo yine Toshiba. A300 1EC-A300-20F ve bu yeni aldım laptaopta hala wireless sorunları devam ediyor.
ben nette biraz araştırma yaptım bu wireless 802g denen şey değilmiş toshibadaki donanın sadece 802g ye zorlanıyormuş.diğer laptop kullanıcıları benim kendi iş yerimde nete bağlanırken wireless ile ben bağlanamıyorum ya sinyal zayıf oluyo ya ağ üzerinde önlem oluyor oda olmazsa bu ağ gereksinimleri karşılamıyor yazıyor peki karşılamıyoda diğer marka kullananlar nasıl giriyo ????? nete girmek için modemi açıp kapatıyorum öyle giriyor yoksa imkanı yok girmiyo bu 3 aldığım toshibada bu böyle
toshibada teknoloji tasarım kalite diyorlar ben tasarım ve kaliteye bişey demiyorum lütfen şu wireless sorununa çözüm bulsunlar...yine foruma yazmazdım ama artık çıldırcam hergün hergün böyle
alparslan_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Re: Toshiba ve Wireless-Blutoot Sorunu

İleti admin » Sal Ekm 27, 2009 3:26 pm

makinenizin neden böyle sorun çıkardığını anlayabilmemiz için servisimizde incelememizz gerekir.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti alparslan_ » Sal Ekm 27, 2009 7:30 pm

önceki aldığım 2 laptopda böyleydi müşteri hizmetlerini aradım onlarda tnb yetkili servisin no sunu verdi onlarda modemdedir sorun diyorlar :(
ama nedense 3. laptopum 3 ü de toshiba hala hala aynı sorunlar devam ediyor yazılımdan kaynaklanıyor olma ihtimali varmıdır veya toshiba laptoplardamı sorun bu ?
alparslan_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti admin » Pts Kas 02, 2009 10:40 am

modemi değiştirip denediniz mi? başka bir marka ile
ToshibaTech
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti alparslan_ » Sal Kas 03, 2009 5:39 pm

evet modem değiştirdim airtres in modemini kullanıyordum rt 206 onun yerine şuan Asus un dsl plus modemini kullanıyorum değiştirdim ve acces pointe de denedim yine aynı sürekli sorun oluyor şirketteki tüm pc ler nette olurken ben modemi kapayıp açıyorum sonra bağlanıyorum ve biraz vakit geçiyor artık ne zaman olursa toshibalar düşüyor wirelessten bu sorun şirkette 4 kişide var aynı benim gibi çalışan elemanlarımızda
alparslan_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti admin » Cum Kas 06, 2009 9:47 am

wirelessşifreleme yöntemini wep 18 bit e alıp denermisiniz.
ToshibaTech
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

KABLOSUZ AĞLAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir