Vista ağ paylaşım merkezini kapatmak...

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

Vista ağ paylaşım merkezini kapatmak...

İleti oxo » Cmt May 02, 2009 7:29 pm

Vista ile laptopumdan wirelessle baglanıyorum ve cs gibi oyunları oynuyorum çogunlukla.ancak belirli bir sürede mesela 20 sn de bir ping 30 40 tan 120 150 ye fırlıyor ve sonra düsüyor.internette biraz arastırdım ve sanırım problem vistanın agı kontrol etmek amacıyla bu belirli sürelerde gönderdigi pingserden kaynaklanıyormus ve çözümü de vistanın ag bulma özelligini kapatıp makinanın kendi ag bulma servisini kullanmak.mesela toshibada connectivity doctor var.ama bu vistanın ag merkezini nasıl kapatacagız bunun hakkında hiçbisey bulamadımüü
oxo
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye

İleti admin » Pts May 04, 2009 10:06 am

bu tür bir islem yapmanız internet baglantınızı koparabilir. bunun yerine firewall kullanmanızı öneririrm
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti oxo » Sal May 05, 2009 2:41 am

sorun orda degil admin.mesela xp de xp nin ag bulma özelligini kapatıp wireless in kendi programını kullanabiliyorsun.hata kendi programı kullandgında ve yine xp de windows un ag bulma özelligini kullanmaya çalstıgında "baska bir ag yapılandırması kullanılıyor.önce onu kapatın" diye uyarı veriyor.ancak bu vistada nasıl oluyor bulamadım.
oxo
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye

İleti admin » Cum May 08, 2009 4:04 pm

Baslat dügmesi, Denetim Masası, Ag ve Internet ve ardından Ag ve Paylasım Merkezi'ni tıklatarak Ag ve Paylasım Merkezi'ni açın

Ag bulma özelligi devre dısıysa, bölümü genisletmek için ok dügmesini tıklatın, Ag bulmayı aç seçenegini kaldırın
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

KABLOSUZ AĞLAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir