wireless bağlantısı var ama internete giremiyorum..yardım...

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

wireless bağlantısı var ama internete giremiyorum..yardım...

İleti KuRŞuN87 » Cmt Kas 01, 2008 1:04 pm

bilgisayarım satellite p300d-10v..baska birisinin internetine wireless aracılıgıyla baglanmaya çalısıyorum.sifreyi girip baglanıyorum.ama internet baglantısı yok diyor.yanımdaki baska laptopla baglanıp çok rahat girebiliyorum..sorun ne olabilir.yardımcı olursanız sevinirim...
KuRŞuN87
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti admin » Pts Kas 03, 2008 9:55 am

öncelikle ag baglantılarında kablosuz agı sag klikleyip devre dısı bırakın ve ardından tekrar sag klikleyip etkinlestirin
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti samet.safak » Çar Arl 31, 2008 11:16 pm

baska birisinin laptopunun mac adresi, wireless yöneticisi tarafından filtrelenmemis olabilir.
sorun yüklemis oldugunuz driver ile ilgili de olabilir.
en sorunsuz kurulum ve driveri için
viewtopic.php?t=2778
baslıgını incelemenizi öneririm.
En son samet.safak tarafından, Pzr Haz 07, 2009 5:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
kesin galiba
samet.safak
samet.safak
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye

internete giremiyorum

İleti uzgunerenler » Per May 21, 2009 3:44 pm

bana yardımcı olabilirmsinz
internete baglanamıyorum anahtar baglantı noktasında sorun oldugunu soyluyor burdaki yazıları okudum ( samet.safaın) intel programı ındrdm yne bisi yapamadım lütfen acıl yardım edebilirmsinz
uzgunerenler
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti samet.safak » Per May 21, 2009 8:18 pm

anahtar baglantı noktalarında sorun oldugunu msn mi söylüyor ?
ip'niz statik mi dinamik miü dinamikse wireless kartınızın ayarlarına girip ip'nizi otomatik yapın.
sistem saatinizin ve tarihinizin dogru oldugundan emin olun. ne alakası var diyorsanız biraz arastırın.
kesin galiba
samet.safak
samet.safak
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye

KABLOSUZ AĞLAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir