tüm pisti havada gidiyorum)
)
,bana ilk verdigi 240sx ve cobalt ı aynı sekilde yapmıs ve daha önce arabada yüklü olan özellikleri belese yapabiliyordum.

yuzuakyener yazdı:Bazı parçalar yarıs türüne özel. Özellikle lastigi her tür için ayrı ayrı alman gerekiyor. Diger parçaların bazıları da öyle. Tür degistirirsen bazılarını kaybedebilirsin. Sana bi tavsiye vereyim. İkinci bir career daha aç. Degisiklik yapmadan önce save diyip ikinci kariyere kaydet. Sonra career menüsünden load diyip ikinci kariyeri aç. Degisiklikleri burada yap. İsine gelmezse tekrar birinci careeri yükleyip eski haline geri dönersin ;)

ErcanKazaz yazdı:Need for Speed serisinin en kötü oyunu bence. Electronic Arts gene yapamamıs, ah ah ilk NFS'lere bakınca çok igrenç geliyor bu oyun. Adamlar resmen çuvallamıs, sehirde gezme yok, polis yok. Bana göre en iyi NFS oyunu Porsche Unleashed'dir. Bunu imzama dayanarak söylüyorum canlar.
Asetilsalisilikasit yazdı:Colin McRae Rally dirt oyununu oynayan var mıüVarsa nasıldırüRevodan çekecegim de...![]()

ErcanKazaz yazdı:Asetilsalisilikasit yazdı:Colin McRae Rally dirt oyununu oynayan var mıüVarsa nasıldırüRevodan çekecegim de...![]()
Ben oynadım ama tavsiye etmiyorum. Eski Colin McRae Rally'ler ne kadar güzelse bu da o kadar kötü bir oyun olmus. Eski oyunları oynayanlar bilirler simulasyondu, bu oyunu ise Codemasters ne akla hizmetse arcade yapmıs. Arabanın kontrolleri çok kötü, bir sola bir saga gidiyor. Ama kolay oyunlardan hoslanıyorsanız bir deneyin derim. Oyunun tek güzel yanı var o da grafikleri, oynanıs açısından eski CMR oyunları gibi degil. O yüzden ben siz oynamadıysanız bu oyun yerine CMR 2005'i tavsiye edeyim, daha fazla zevk alırsınız. Bu arada Colin McRae'e de Allah rahmet eylesin diyorum adı geçmisken.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir