Tavsiye edebileceğiniz yazıcı modelleri

Tavsiye edebileceğiniz yazıcı modelleri

İleti ilke » Per Mar 26, 2009 12:58 pm

Arkadaslar yazıcı almayı düsünüyorum ve arastırmalara basladım.Ama bilgim sıfır diyebilirim kullanım kolaylıkları ve islevler hususunda.

Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
Canon mp yazıcılar nasıl sizceü
Bir yazıcı alırken nelere dikkat etmek gerekü Blue_Light_Colorz_02_14
ilke
ilke
VIP Üye
VIP Üye

İleti Asetilsalisilikasit » Per Mar 26, 2009 4:54 pm

çok sayıda çıktı alacaksanız kesin lazer yazıcı alın...çok sayıda çıktı almayacaksanız da lazer yazıcı alın Blue_Light_Colorz_02_07
Çünkü lazer yazıcılar belki biraz daha pahalılar ama çok sayıda çıktı olanagı ve daha kaliteli baskı sunuyorlar.Toner çok pahalı fakat o da kartus gibi dolduruluyor piyasada.Fakat çok özellikli (all in one dedikleri) fotoyazıcı+yazıcı+tarayıcı+fotokopi tarzı makineler de fonksiyonları bakımından çekiciler.
Sadece siyah beyaz çıktı isimi görür ddiyorsanız ucuz yollu lazer yazıcıları tek geçerim.Yok bana foto da bassın belge de tarasın diyorsanız çok yönlü birsey isinizi görür.Bir de marka olarak Canon,HP (hpnin yazıcıları dısında hiçbirseyini tavsiye etmem),Samsung gibi bilindik markalar almakda fayda var.Ben de birara samsung ml610 lazer alacaktım sonra vazgeçti,m.Tam dolu tonerle satılıyordu,hala o fırsat var mı bilmiyorum.(genelde lazer yazıcılar yarım tonerle satılır)
Resim

A200-1AH
Peugeot 207 1.6 HDI
Fujifilm S9500
İtina ile overlok çekilir.
Asetilsalisilikasit
Asetilsalisilikasit
VIP Üye
VIP Üye

İleti maviokyanus » Cum Mar 27, 2009 10:32 am

İlkecim daha sen yazıcını alamadın mı yaw :) Bende sana Hp Hp vede Hp derim.
Resim
maviokyanus
maviokyanus
Moderatör
Moderatör

İleti ilke » Sal Mar 31, 2009 2:29 pm

maviokyanus yazdı:İlkecim daha sen yazıcını alamadın mı yaw :) Bende sana Hp Hp vede Hp derim.

Malum kriz Blue_Light_Colorz_02_06 saka maka almadım ya araya baska ihtiyaçlar giriyo yazıcı acil degil diyo insan bazen.Ama çıktı almaya cafeye gidince eksikligini arar oldum.Tavsiyeler için tesekkürler Asetilsalsilikasit ama kafam karıstı:D

hehe
ilke
ilke
VIP Üye
VIP Üye

İleti alexi21 » Cmt Nis 25, 2009 10:30 pm

Arkadaslar epeydir foruma girmiyordum. İlke yazıcı almadıysan Hp C4580 i incele derim. Kablosuz baglantı yaparak kullanabilirsin. Hazır birileri baglantıyı kablosuz yapmıssa neden evinin içinde birsürü kablo dolassın!
alexi21
VIP Üye
VIP Üye

İleti ilke » Cum May 01, 2009 4:37 pm

Almadım Tavsiyen için tesekkür ederim bir arastırayım:)
ilke
ilke
VIP Üye
VIP Üye

İleti gilardino1903 » Sal May 19, 2009 12:36 pm

valla epsondan sasmayın aradıgınız yazıcıysa...

bende r285 di sanırım almanyadayım ondan unuttum modelini ondan var, gittim dolan kartus aldım, asırı bir kalitesi var görenler bastıgım fotografların evde yapıldıgına inanmıyor, boya desen 6 kartuslu bendeki toplamda 3 liraya doluyor, 1 senede aslında çok kullanıyorsanız parasını fitliyor...
gilardino1903
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

KONU DIŞI SORUNLAR&SOHBET

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir