MAK.S.S. yazdı:bjkunited yazdı:bende aralıkta gitmeyi düsünüyorum. umarım kısa olur yaa
ben 2 hafta önce muayene oldum aralıkta gitmek istedigimi belirten bir dielkçe verdim,eger muayene olmadıysan hastanede muayene olman daha iyi olur gömlegimi çıkarmadan 4-5 dk da bitti isim

PC Monster yazdı:Microsoft Flight Simulator X ve Level-D 767 diyorum, baska da birsey demiyorum...

dazdafolo yazdı:herkese merhaba
arkadaslar recovery yaptıktan sonra TEMPO yok oldu, tekrar kuramadım,
bir fikri olan var mıü

bjkunited yazdı:MAK.S.S. yazdı:bjkunited yazdı:bende aralıkta gitmeyi düsünüyorum. umarım kısa olur yaa
ben 2 hafta önce muayene oldum aralıkta gitmek istedigimi belirten bir dielkçe verdim,eger muayene olmadıysan hastanede muayene olman daha iyi olur gömlegimi çıkarmadan 4-5 dk da bitti isim
muayene isini halletmistim. benim tecil 2009 mart sonu bitecek. bende hastanede oldum muayene. 5dk sürmedi ama bazı arkadaslar askerlik subesinde muyane olmus. onların ki uzun sürmüstü :)
bana subedeyken kilo boy sormuslardı muayenede de subeden aldıgım zarfı verdim giriste.doktor rahatsızlıgın var mı dedi yok dedim.bekleyin dısarda dedi.bende sanıyorum ki muayene olacagım onu bekliyorum megersem muayene olmusum zaten
herhangi bir rahatsızlıgı yoktur diye saglık raporu verildi.artık üni mezunlarına mı böyle yapıyorlar bilemiyorum ama çok kolay halletmistim simdi tekrar muayene olacakmıyım bakalım.

yuzuakyener yazdı:Asırı ısınmadan dolayı. Mümkünse fanları temizletin. Mümkün degilse bilgisayarın arka tarafını mümkün oldugu kadar yüksekte tutarak fanın rahat hava alabilmesini saglayın.
Sonra da kapanma sorunu yasamadım. Ama müsait oldugum ilk zaman klavyeyle ilgili bir sorundan dolayı Kerem Beye göndericem bilgisayarı. O zaman fanı da temizler umarım.
equipment yazdı:o kadar teknolojık bır pc yapıyolarda sıkısmadan kapagın cızılmesını onlıyemıyolar yanı... bravo gercekten
yuzuakyener yazdı:Kesinlikle. Fanlar çok çabuk tozlanıyor. Kerem Bey garanti kapsamı dahilinde fan temizligi yapıyor sanırım. Eger İstanbuldaysan sana kesinlikle yardımcı olacaktır. Birkaç defa bende yasadım kapanma sorunu. Microsoft Flight Simulator oynarken. Sonra bilgisayarın arkasına kalın bir kitap koydum fanı örtmeyecek sekilde. Bilgisayar resmen derin bir nefes aldıSonra da kapanma sorunu yasamadım. Ama müsait oldugum ilk zaman klavyeyle ilgili bir sorundan dolayı Kerem Beye göndericem bilgisayarı. O zaman fanı da temizler umarım.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir