MAK.S.S. yazdı:SpyWar yazdı:slm arkadaslar askere giden yok mu aramızda ben aralık 12 askerim birde MAK.S.S. samet vardı baska giden yok heralde
bende gidiyorum fakat aralıgın kaçında gidicem bilmiyorum,sizin nerden haberiniz olduü
ayın 1-2-3 ünde sınava gidicem Ankaraya o kadar.

Asetilsalisilikasit yazdı:MAK.S.S. yazdı:SpyWar yazdı:slm arkadaslar askere giden yok mu aramızda ben aralık 12 askerim birde MAK.S.S. samet vardı baska giden yok heralde
bende gidiyorum fakat aralıgın kaçında gidicem bilmiyorum,sizin nerden haberiniz olduü
ayın 1-2-3 ünde sınava gidicem Ankaraya o kadar.
1-2-3ünde sınava girilir,12sine kadar izinli sayılırsın,12sinde teslim olursun.![]()
Bu hep böyle olur.Nerde giriyorsun sınavaüMuhabere okulunda mı yoksa.üacemiliimi orda yaptım:D
dogrumu acaba

lowyear25 yazdı:Haberdar Et butonunu var, yani stokta olmayan bi ürün ; teknosa bunu hep yapıyor, ürünün gerçek fiyatının 1/10 degerini gösteripte pozz yapıyorlar GERİzekice reklam taktigi![]()
Benzeri bir durum için teknosaya sikayet bile yazmıstım,ertesi gün hemen degistirmistiler bu aldatmaca fiyatı:)

MAK.S.S. yazdı:arkadaslar öncelikle bayramınız mübarek olsun
pazar günü teslim olmam gerekiyor birligime ama bilet bulamadıgım için cumartesi gidicem, sırnak uluderede jandarma er olarak yapıcam
en kısa zamanda görüsmek üzere...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir