Asetilsalisilikasit yazdı:ErcanKazaz yazdı:İste geldim buradayım ben bu iste ustayım canlar.
Dogrudur.

Asetilsalisilikasit yazdı:yuzuakyener yazdı:Merhaba uzuuuun zamandır görüsemedigim dostlarım. İlk olarak sizlere bir müjde vermek isterim. Oglumuz Ahmet Talha 11 Eylül'de dünyaya geldi. Emrah hocamı simdi daha iyi anlayabiliyorum. Gerçekten harika bir duygu.
İkinci olarak da yasadıgım bir sorunu paylasmak istiyorum. Muhtemelen bu dizüstüm garantiden dönene kadar yazdıgım son ileti olacak :D Adaptörümü prize taktıgımda içinden kus sesi gibi ciyyykkk diye bir ses geliyor ve sarj etmiyor. Kerem bey sanırım bilgisayarım ellerinizden öpecek :(
kardes 11 eylülden bu yana baya olmus yeni mi veriyoresun müjdeyiü :)
bu arada güzel bir tesadüf,benim dogum günüm de 11 eylül
Amma uçmusum ben de. Bilgisayarsız kaldım ona yanıyorum. klavye yokmus avrupadan siparis edeceklermis :S Gelmesi en az 1 ayı bulur kesin. Ama servisin hizmet kalitesini çok begendim. Tesekkürler Kerem Bey.yuzuakyener yazdı:Asetilsalisilikasit yazdı:yuzuakyener yazdı:Merhaba uzuuuun zamandır görüsemedigim dostlarım. İlk olarak sizlere bir müjde vermek isterim. Oglumuz Ahmet Talha 11 Eylül'de dünyaya geldi. Emrah hocamı simdi daha iyi anlayabiliyorum. Gerçekten harika bir duygu.
İkinci olarak da yasadıgım bir sorunu paylasmak istiyorum. Muhtemelen bu dizüstüm garantiden dönene kadar yazdıgım son ileti olacak :D Adaptörümü prize taktıgımda içinden kus sesi gibi ciyyykkk diye bir ses geliyor ve sarj etmiyor. Kerem bey sanırım bilgisayarım ellerinizden öpecek :(
kardes 11 eylülden bu yana baya olmus yeni mi veriyoresun müjdeyiü :)
bu arada güzel bir tesadüf,benim dogum günüm de 11 eylül
11 Mayıs yaa pardonAmma uçmusum ben de. Bilgisayarsız kaldım ona yanıyorum. klavye yokmus avrupadan siparis edeceklermis :S Gelmesi en az 1 ayı bulur kesin. Ama servisin hizmet kalitesini çok begendim. Tesekkürler Kerem Bey.
Yener Hocam kafa yerinde degil sanırım 

ercnsahin yazdı:Selam Arkadaslar,
A200-1AH laptopumu alali 1 bucuk yil oluyor.
6 ay kadar once 1 kez recovery ile format atmistim.
Simdi tekrar format atmaya calisirken olanlar soyle:
DVD yi takiyorum, dil secimi vs yapiyorum. Formata basliyor sonra cikan dos ekraninda
X: windows\system32\cmd.exe
Waiting for ODD to become availiable
ODD drive E: ready
Check for medium in drive E: ...
Continue ...
Failed to initialize the RAID class.
No RAID - Continue normally ...
X:\windows\system32>
seklinde bir yazi cikiyor. Sonra diger bir dos ekrani aclip hard diski siliyor. ama sonra benden tekrar TOSHİBA ADD-ON dvd sini istiyor. yani takiyorum ama DVD yi gormuyor. Gec i tiklayinca kurtarma islemi bitmistir diyor ve cikiyor. Format atamiyorum.
DVD de okumama problemi olsa bu adimlari da yapamaz diye dusunuyorum, sizce ne gibi bir islem uygulamam lazim?
Tesekkurler

garip82 yazdı:arkadaşlar 4+1 ses sistemi var kutusunda Amplified system hi-fi speaker 4000w yazıyor. bunu 1vl bilgisayarımda kullanırsam bir sorun olurmu. anakartı yakmaktan korkuyorum da. tşk.

Shaqtr81 yazdı:garip82 yazdı:arkadaşlar 4+1 ses sistemi var kutusunda Amplified system hi-fi speaker 4000w yazıyor. bunu 1vl bilgisayarımda kullanırsam bir sorun olurmu. anakartı yakmaktan korkuyorum da. tşk.
Ses sistemi bilgisayara bağlanacak girişi sahipse(3.5mm jack) bağlayabilirsin.Ben 2 senedir 5+1 ses sistemi bağlı kullanıyorum...

Shaqtr81 yazdı:Arkadaşlar laptobuna Windows 7 kuran varmı? Kurduysa yükseltme seçeneğiylemi yoksa sıfırdan format atarak mı kurdu? Fn tuşları ve driverlar çalışıyor mu? Çok soru sordum ama bilgilendirirseniz sevinirim

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir