yuzuakyener yazdı:Öncelikle hayırlı olsun. Bahsettiginiz sorunların hiçbiri kafaya takılacak sorunlar degil. Harddiskten çalısma esnasında tıkırtı gelmesi çok dogal. Sonuçta mekanik bir sistem. Masaüstü bilgisayarlarla karıstırmamanız lazım çünkü masaüstülerde harddiskle aranızda en azında 1 metre mesafe olur ama dizüstünde harddisk elinizin hemen altında çalısıyor.
Touchpadlerde zaten dokunusu algılama maksadıyla zar seklinde bir katman var ancak bunun elle hissedilebilir olması biraz ilginç.
Kapaktaki bosluk bende de var. Aynı sekilde sol tarafta ama sorun yaratacak birsey degil kesinlikle. İçiniz rahat olsun.

sarp100 yazdı:Vista ile Office ayrı seylerdir. Normalde ürün ile birlikte office verilmez ama bir kampanya filan varsa size office vermis olabilirler

yarennet yazdı:Merhaba arkadaslar...
Ben geçenlerde biosu güncelledim ve bilgisyarımın wepcam ev usblerinde sorunlar çıktı. Webcamde görüntü gelmiyor siyah bir ekran geliyor usblerden de soldaki 2 usb çalısmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilrim bana yardımcı olursanız sevinirim. Biosun eski versyonlarını bulamadım bulsam eski ye geri dönecektim...
Kolay gelsin herkese..Selamlar

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir