Yetkili: borabalkan, admin
Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.
onnurr » Çar Tem 28, 2010 11:30 pm
Toshiba a200-1ah modeli laptopum var. son 2-3 gündür bios ekranında arada kilitlenmeler yaşıyorum. Toshiba yazısı geliyor kilitleniyor. Bugun açtım gene aynı durum biraz bekledim ardından F2 tuşuna bastım bios ayarlarına girmek için fakat windows hata kurtarma bölümünü yönlendirdi. windows kendini önceki bi tarihe çekti.. tekrar reset attıktan sonra aynı şekilde toshiba yazısında kilitlendi tekrar F2 tuşuna basmamla windows açıldı. Makinayı kapattım tüm bağlantıları söktüm(wireless mause, soğutucu ve hoparlör) F2 tuşuna bastım biostan herşeyi fabrika ayarına getirdim. tekrar açtım bu sefer normal olarak başladı. ama son 2-3 gündür bu kilitlenme sorununu yaşıyorum acaba bios hatasımı yoksa windows'tan mı?
-
onnurr
- Yeni Üye

-
admin » Per Tem 29, 2010 11:43 am
harddisk te kafa takılma sorunu varsa sorun yaşıyor olabilirsiniz. boot işlemi gerçekleşmiyordur. faka detaylı inceleme gerekir. bazı durumlarda anakarttan da kaynaklanır
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
-

admin
- Site Yöneticisi

-
-
onnurr » Per Tem 29, 2010 2:35 pm
Adminim teşekkür ederim. bugunde aynı sorun devam etti fakat herhangi bir tuşa basınca windows otomatik olarak açılıyor hala anlayamadım,bilgisayara format formatta attım ilk başlarda sıkıntı yoktu ama gene devam etti ilerde bana daha büyük sıkıntılara neden olur mu???
-
onnurr
- Yeni Üye

-
admin » Per Tem 29, 2010 6:18 pm
ciddi bir problem olabilir. bir an önce servisimize getirmenizde fayda var
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
-

admin
- Site Yöneticisi