Driver Güncelleme Yazılımı

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

Driver Güncelleme Yazılımı

İleti hangah » Sal Şub 16, 2010 8:13 pm

Merhaba. Bilgisayarım işletim sistemi kurulu olmadan geldi. Windows Xp işletim sistemini kurdum. Daha sonra Toshiba'nın sitesindeki sürücü yükleme yönergesini izleyerek sürücüleri indirdim ve kurdum. Ancak bu sürücülerin güncellenmesi gerekiyor. Bunun için Toshiba'nın kullandığı Tempro ve Online Product Information adında iki adet program varmış. Online product.. programını kurdum ama "ürün bilgisi yok" iletisini aldım. Diğer program da Vista uyumlu olduğundan kuramadım. Sürücülerin belli bir sıraya göre yüklenmesi gerektiğini biliyorum. Bu durumda tüm sürücüleri, sırasını da bozmayacak şekilde güncelleyebilecek bir Toshiba uygulaması var mıdır?

Toshiba Satellite L40-17O PSL4CE
hangah
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Driver Güncelleme Yazılımı

İleti admin » Çar Şub 17, 2010 6:28 pm

www.toshiba-tro.de adresinde makinenizin modeline göre aratma yaptığınızda install yazan linkten yükleme sırasını öğrenebilirsiniz.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti hangah » Çar Şub 17, 2010 9:14 pm

Sanırım mesajımı okumadınız. Sorunum, sürücülerin yüklenme sırası ile ilgili değil.
hangah
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti admin » Cmt Şub 20, 2010 10:15 am

sırayı bozmadan yüklemek için bir yazılım yok. Sırayı bu dosyadan görüp yüklemeniz gerekir.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti tahsin » Pzr Nis 11, 2010 1:31 pm

doğru yazılımı yüklemek dah uyumlu kullanım sunacağı için elle yüklemek daha doğru ;)

hosting hizmetleri
tahsin
Yeni Üye
Yeni Üye

YAZILIM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir