Yetkili: borabalkan, admin
Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.
aliihsantopuz » Pzr May 09, 2010 5:34 pm
Dedigim gibi Win 7 Ultimate'i basarili bir sekilde kurdum fakat ekran karti driver'ini NVIDIA sitesinden 197.16_notebook_winvista_win7_32bit_international_whql dosyasini indirdim. Sonra otomatik olarak kuruldu. Ve bir sorun cikti Daha Windows gelmeden dahi ekranda 10-15 saniyede bir hafif seyrelme,cizirti ve ya dalgalanma gibi bir sey oluyor. Ve Ayrica benim ekran karti modelin 8600 M olmasi gerekmiyormu Aygit yoneticisinde veya msinfo32.exe'de 8700 M GT diye gozukuyor.
-

aliihsantopuz
- Yeni Üye

-
admin » Pts May 10, 2010 4:32 pm
sürücüyü nvidia nın sitesinden indirmemelisiniz. Sorun yaşayabilirsiniz. Sürücüyü
www.toshiba-tro.de adresinden indirmelisiniz. Nvidia notebooklar için stabil sürücü yazmaz. En güvenilir sürücüyü Toshiba dan indirebilirsiniz.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
-

admin
- Site Yöneticisi

-
-
aliihsantopuz » Sal May 11, 2010 7:16 am
Problemi dediginiz gibi cozdum. Tesekkurler
-

aliihsantopuz