kullanıcı hesabı ekleme sonrası dosya görüntüleyememe

Yetkili: admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

kullanıcı hesabı ekleme sonrası dosya görüntüleyememe

İleti berrakerkin » Pzr Şub 28, 2010 1:30 pm

merhaba

bilgisayarımda guest hesabı açtım. kendi admin hesabımı da şifreledim. ancak sonra guest ile bağlanınca bilgisayarımda D klasörümü de gördüğünü farkettim. ben de admin hesabımla bağlanarak d deki erişimi engelledim.

ancak şuan admin hesabımla da d'nin içeriğini göremiyorum

d özellikler güvenlik kısmında user lı bi alan vardı onu sildim. ancak sonrasında admin kısmındaki yetkimde gitti. bu alanı açınca admin olarak adımı görüyorum ancak üzerinde bir çarpı var ve yetki tanımlamaya çalıştığımda sistem izin vermiyor

acil yardımlarınızı rica edeirm. tüm d sürücü ulaşımım gitti ve belgelerimin hepsi burada

teşekkürler
berrakerkin
Uzman Üye
Uzman Üye

Re: kullanıcı hesabı ekleme sonrası dosya görüntüleyememe

İleti berrakerkin » Pzr Şub 28, 2010 1:35 pm

merhaba

users 'ı geri ekleyerek sorunu çözdüm ancak sadece guest'in d sürücümü görmesini erngellmeyi başaramıyorum. yardım rica ederim
berrakerkin
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti berrakerkin » Pzr Şub 28, 2010 1:57 pm

merhaba

tam olarak yapmak istediğim Guest'in hiç bir sistem dosyamı silememesi ve değişiklik yapamaması, D sürücümdeki belgelerimi görüntüleyememesi.

ancak C ve D sürücü üzerine birşeyler kaydedebilir. Daha önce oluşturulmuş dosyaları görmesini istemiyorum sadece D 'de

böyle bir olanak var mı acaba.

yardımlarınızı rica ederim.

teşekkürler
berrakerkin
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti admin » Pts Mar 01, 2010 9:42 am

windows'un kendi imkanlarıyla mümkün olmaz fakat 3. parti bir yazılımla mümkün olabilir.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti berrakerkin » Pts Mar 01, 2010 6:54 pm

Teşekkürler
berrakerkin
Uzman Üye