RECOVERY FORMAT

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

RECOVERY FORMAT

İleti mnnr » Pzr Tem 25, 2010 11:57 am

L500-13T laptopuma 4 dvdlik recovery ile format attım tüm bilgilerimi yedeklememe rağmen format sırasında d'nin içerisindekiler ve d de silindi sanırım c ve e olark 2 ye bölündü . d içerisine yedekleme yapıstım ve dosyalarıma ulaşmam gerekiyor çeşitli recovery programlarıyla yapmaya çalıştım fakat istediğim gibi olmadı.d nin içerisine yedeklediklerimin format sırasında silinmesi çok ilginç . d ye ulaşmanın bir yolu warmıdır veya recovery ile yapılan formatta acaba o dosyalarım farklı bir yeremi kayıt olmuştur.dosyalarıma acil ulaşmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.teşekkrler
mnnr
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: RECOVERY FORMAT

İleti admin » Pts Tem 26, 2010 8:28 am

merhaba,
eğer format işlemini DVD ile yaptıysanız ayarlar butonundan ilk bölüme format atı seçmeliydiniz. Eğer bu şekilde değil de direkt olarak ileri ileri seçtiyseniz c ve d ye format atar. Bu durumda d deki bilgilerinize ulaşmanız çok zordur. Bu durum profesyonel data kurtarımı gerektiren bir işlemdir. Verilerin zorluk derecesine göre data kurtarım ücreti belirlenir. Bunun için makinenizi veya hdd yi daha fazla müdahele etmeden servisimize bırakmanız gerekir.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Re: RECOVERY FORMAT

İleti mnnr » Sal Tem 27, 2010 12:21 am

teşekkür ederim..
mnnr
Yeni Üye