Yetkili: borabalkan, admin
Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.
Metehan55 » Çar Tem 07, 2010 10:56 am
Merhabalar. Toshiba Satellite A500 marka leptobumu ilk aldığımda Ürün kurtarma DVD si oluşturdum. (Toshiba Recovery Media) Bunu kullanarak bir kere bilgisayarıma format attım gayet başarılı bir şekilde. Fakat şimdi bunu yapamıyorum. F12 ile sistem başlangıcında CD/DVD seçiyorum. Dil seçeneklerinden Türkçe. Win7 seçiyorum , tamama basıyorum. CMD ekranı açılıyor. Biraz yükleme yaptıktan sonra Cd sürücüsünün sesi kesiliyor yaklaşık yarım saat bekledikten sonrada :
ERROR: Copy of splitpart of CRC's failed!
press any key to continue...
şeklinde bir hata veriyor. Ne yapmalıyım ? Teşekkürler.
Not: Pc yi yeniden başlatınca da " BOOTMGR is missing " çıkıyor. Hİç bir şekilde kullanamıyorum.
-
Metehan55
- Yeni Üye

-
admin » Çar Tem 07, 2010 5:20 pm
dvd sürücüsünde okuma sorunu olabilir. cd ile beraber servisimize getirirseniz kontrol edebiliriz.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
-

admin
- Site Yöneticisi

-
-
Metehan55 » Çar Tem 07, 2010 5:25 pm
Sorunu buldum. Dvd çizilmiş. Hemde bayağı sert biçimde. Başka bir pcden kopyalamaya çalıştım okuma hatası verdi. Yeni bir Dvd edinmem gerekecek. Sizin Recovery Cd satışınız var. Ben leptopuma uygun dvd yi alıp kurulum işlemi yaptığım taktirde , tüm driver, tohsiba programları, ve Win7 otomatik yüklenecekdir değil mi ?
-
Metehan55
- Yeni Üye

-
admin » Cum Tem 09, 2010 7:47 am
tabiki. bizden satın alacağınız cd makinenizin orjinal cd sinin yedeğidir. sürücüler otomatik yüklenir.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
-

admin
- Site Yöneticisi

-
-
YAZILIM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir