bemal yazdı:dger usb girislerini de görmüyor ne yazık ki. flash bellek gibi.
Pc yi yeniden baslat diyerek f2 tusuna basıp biosa girin, usb girisleri disable olmustur, anable yaparak açmanız gerekiyor..
Yetkili: borabalkan, admin

oguzhan yazdı:Toshibanın Driverlerini otomatik olarak son çıkanlarıyla update eden bi program var mı acabaü

Satellite L40-139 (PSL40E-02R027TE)

maleseff 2 sitedede lazım olan driveri bulamadım
Satellite L40-139 (PSL40E-02R027TE)

A350D bilgisayarıma temiz Win7 64 Bit kurdum.Toshiba sitesinden tüm sürücülerini kurdum. Toshiba Utilities'i de kurdum. Ancak HW Setup'u Yardımcı Programlar altında görmüyorum. Bunun gibi kurulmamış yazılımlara ulaşmanın bir yolu var mı? Mesela pek kullanmıyor olsam da Toshiba DVD Player gibi yazılımlara nasıl ulaşabiliriz. Ekran kartı filan kuruldu, düzgün çalışıyor. Fn tuşları da düzgün çalışıyor. Ama işte bazı yazılımların hala eksik olduğunu görüyorum. Onlara ulaşmak mümkün mü?
Selamlar.

Şunu da hep merak etmişimdir. Bilgisayar 64 bit tabanlı. Ancak yüklü işletim sistemi 32 bit Vista'ydı. Dolayasıyla 4GB RAM'ı da 3 GB olarak görüyordu. Toshiba'nın 64 Bitlik bilgisayara 32 Bitlik işletim sistemi yüklemesinin özel bir nedeni mi vardır sizce? 64 Bitlik işletim sistemi yükleyerek hata mı yapıyorum. Performans eskisine göre düşer mi?
BIOS güncellemesi de yaptım. Bu artık istesem de 32 bitlik işletim sistemini yükleyemeceğim anlamına gelir mi?
teşekkürler

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir