windows 7 ve fn tuşu (flash cards) çözümü

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

windows 7 ve fn tuşu (flash cards) çözümü

İleti samet.safak » Pzr Oca 31, 2010 6:29 pm

merhaba. toshiba a200 1-vl kullanıcısıyım ve birkaç aydır windows 7 kullanıyorum.
fn tuşuna bastığımızda süzülen menü vista'da çalışırken win7'a geçince çalışmadı.
value added package'i indirin çalışır dediler, indirdim fakat yine hüsran. flash cards da yüklü ama çalışmıyor.
biraz araştırma yaptım ve value added package'e nazaran, bir yazılım daha yüklemek gerektiğini öğrendim.
yazılımın adı, flash cards support utility.

yapmanız gereken işlemler;

1-eski value added package'i, program ekle kaldırdan (yoksa güvenli kipten girip direk klasörü silin) kaldırın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
2-toshiba'nın web sitesinden, laptop modelinize ve win7'a uygun value added package'i indirip kurun. bilgisayarınızı tekrar yeniden başlatın.
3-şayet fn tuşu menüsü çalışmıyorsa, toshiba'nın web sitesinden flash cards support utility'i indirin*.
* eğer laptop modelinize uygun flash cards support utility yoksa, http://tinyurl.com/y94yyt4 linkindeki dosyayı indirin. benim laptopum da bu driverın desteklediği modeller arasında değil fakat fn tuşu menüsü sorunsuzca çalışıyor. güvenle kullanabilirsiniz.

link bozulduğu takdirde özel mesaj yoluyla uyarın. hemen tazelerim.
kesin galiba
samet.safak
samet.safak
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye

Re: windows 7 ve fn tuşu (flash cards) çözümü

İleti eri83 » Cum Nis 23, 2010 8:11 pm

Merhaba. Ben daha bugün bir A500-19W aldım. Windows 7 işletim sistemi. Malesef laptopumda FN tuş bileşimlerinin hiç biri çalışmıyor. Acaba yukarıda yazdığınız tavsiye bu modelde de işe yarar mı? Ne ekranın parlaklıgını ayarlayabiliyorum ne de sesi... çok hayal kırıklığı yarattı bu durum.

şimdiden teşekkürler.
eri83
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti samet.safak » Cum Nis 23, 2010 8:40 pm

diğer modellerde işe yarar mı bilmiyorum fakat anlattıklarımı yaptığınız takdirde olumlu sonuç alma ihtimaliniz yüksek.
kesin galiba
samet.safak
samet.safak
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye

İleti x-files » Per Tem 15, 2010 12:13 pm

Bakalım bende L505-110 da deneyeceğim
x-files
Yeni Üye
Yeni Üye