bilgisayarımı düşürdüm

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

bilgisayarımı düşürdüm

İleti blanebate » Sal Ekm 20, 2009 3:31 am

a300 1ec cihazımı 20 kattan aşağıya düşürdüm lcd ekran komple çatladı ve kapak kasadan koptu
düşme olduğu için garantiyede girmiyor heralde fişini takıp çalıştırdımda 3 defa açılıp kapanıyor boot etme safhasında heralde tamamen açılmıyor
haici monitor taktım onu da görmüyor devamlı güç düğmesine bastığımda çalışıyor 15 saniye sonra kapanıyor tekrar açılıyor 25 saniye çalışıyor 3sefer 15 saniye çalışyor ve kapanıyor hariçi monitorüde açmıyor hiç görüntü gelmiyor monitörü bağlayınca kapalıyken monitorü akti hale getirmiyor

lcd ekransız harici monitor ile kullanmak istiyrorum
sizce sorunu nedir ve bana ne kadar masraf çıkartabilir acaba

20. kattan düşmesine rağmen kasada çatlak kırık çizik vs hiç bir şey yok sadece pilin tutucularından biri kırıldı
acaba düşmeden dolayı bios uçmuş olabilirmi
blanebate
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: bilgisayarımı düşürdüm

İleti admin » Per Ekm 22, 2009 8:55 am

merhaba,
öncelikle makinenizin arıza tespitinin yapılması gerekir. Anakartda sorun olabilir. ücret çıktıktan sonra onayınız ile işlem yapılır. kabul etmemeniz durumunda arıza tespit ücretimiz 30tl dir.
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti oxo » Pzr Ekm 25, 2009 2:01 pm

20. kattan düştü ve hala çalışıyor...vallaha helal olsun, size de çok geçmiş olsun...
Öptüm.
oxo
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye

İleti ibokozan » Pzr Oca 29, 2012 2:26 pm

20 kattan düşüp parça parça olmaması çok ilginç. düşme esnasında çalışıyor muydu ? resmini görebilir miyiz düştükten sonra. çok büyük ihtimal harddisk de gitmiştir.
ibokozan
Yeni Üye
Yeni Üye

YEDEK PARÇA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir